reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

;D po przegladnieciu calego forum stwierdzam jednoznacznie , ze nie ma piekniejszych dzieci niz nasze sierpniowe ;D

Sandra piekna malutka, oczki zabojcze - najszczersze gratulacje kochana ;D

reklama
Leyna pisze:
raju, Silunia, ileż Zuzu ma włosów :D mój przy niej to łysol. Fantastyczna dzieczyna! :)

a to mój Piotruś

:p Leyna zapomniałam o Twoim Piotrusiu...tak się przyglądam twojemu małemu i patrzę rónież na twój Avatar...i chyba "CAŁY TATA"!!!!.... chyba że mam coś z oczami... :laugh: Super...no i teraz to się zacznie...a miało być tak słdoko...i mniamuśnie..a narazie zmęczenie przezwycięża wszystko(bynajmniej u mnie...)

Wszystkie maluszki są przesliczne!!! Niedawno mój sie urodził i taki szkrabik był a juz teraz 6 kilo waży pultonek mały! ;)GRATULUJE WSZYSTKIM MAMUSIOM SIERPNIOWYM!!!!

Frutisek pisze:
:p Leyna zapomniałam o Twoim Piotrusiu...tak się przyglądam twojemu małemu i patrzę rónież na twój Avatar...i chyba "CAŁY TATA"!!!!.... chyba że mam coś z oczami... :laugh:

Frutisku.. maly Piotruś był cały tata jak się urodził (zdjęcia są tutaj http://sheamus.myphotos.cc) a teraz się zmienia i robi się podobny do mojego ojca :laugh: sama jestem zdumiona jak to możliwe, ale jednak :)

[size=15pt]16,08,2006 ogodzinie 11:30 przyszło na świat 57 cm. naszego największego szcześcia.[/size]

mała ważyła 3880 g .poród błyskawiczny 2 godzinki ale taki hardcore że nikomu nie życzę.
narazie strasznie jest absorbująca ,moze w tygodniu cos więcej napiszę.

reklama
Do góry