reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

MariaOla- witaj z powrotem, ty nasza błyskawico!!!! :-D :-D :-D
no no ...... pozazdrościłam Skakance, że tak nagle ją wzięło i też mi się dar od losu przydarzył.

Wczoraj zapomniałam podziękować za gratulacje i smski, które urozmaicały mi dni w szpitalu, po każdym kolejnym czułam się bardziej dumna :-p

Jeszcze raz gratuluję rozdwojonym, a dwupakom życzę szybkiego prucia ;-) :laugh2:

reklama
dziewczyny gratulacje dla wszystkich!!!
i uwazajcie bo my juz "zniknelysmy" teraz wy wiedziecie prym tak wiec powodzenia i szybkich i lekkich porodow

buziak

Dziękuję za gratulacje:-)i również gratuluję Mariaoli,Kasiulce,Brecie.

Mariaola a ty to normalnie:szok:miałaś niby taką długą i twardą szyję;-);-);-)a tu dwie godzinki:-):-)

UWAGA UWAGA!!! właśnie dostałam sms od ELMY!!!!

"hej Karlam! Dzisiaj o 17.20 urodzilam coreczke Nadie. 55 cm wzrostu i 3320 gr o ile dobrze pamietam, bo sam porod pamietam jak przez mgle. Jestem szczesliwa. Pozdrow wszystkie forumowe cioteczki. Odezwe sie jak wroce do domu. Papa - Elma."

Elmo kochana wielkie gratulacje!!!!! ale sie ciesze!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

No nareszcie któraś przerwała ten zastój ;-):tak::-D:laugh2:

Elma Olbrzymie gratulacje i buziaczki dla małej Nadii ;-):-D:laugh2: A zastanawiałam się czy to twoje zniknięcie z forum nie oznacza, że faktycznie zaczęłaś rodzić :-D Trzymajcie się ciepło i czekamy na wasz powrót :-D:laugh2:

reklama
Do góry