Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę za drogie - myślałam o czymś bardziej przyziemnymKocyk według mnie to najlepsze wyjście. Ważne żeby to nie było jakieś sztuczne byle co. Ja osobiście polecam te z firmy maylily. Mają szeroki wybór i co najważniejsze są to kocyki z najlepszych tkanin zrobione w Polsce. Tutaj możecie sobie przejrzeć co oferują Link do: KOCE - MAYLILY.
Pozdrawiam![]()
Trochę za drogie - myślałam o czymś bardziej przyziemnymNie chcę wydawać na sam kocyk ponad 200 zł
![]()
Dla mnie tak drogi kocyk to bardziej gadżet dla rodzica niż niezbedne akcesoria dla dziecka, na prawdę można kupić delikatny, miły w dotyku i dobry kocyk do 60-80 zł(co uważam i tak nie jest małą kwotą). Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że dziecko w kocyku za 200 zł śpi lepiej niż w takim za 60Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Dla mnie tak drogi kocyk to bardziej gadżet dla rodzica niż niezbedne akcesoria dla dziecka, na prawdę można kupić delikatny, miły w dotyku i dobry kocyk do 60-80 zł(co uważam i tak nie jest małą kwotą). Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że dziecko w kocyku za 200 zł śpi lepiej niż w takim za 60![]()