reklama
Kocyk według mnie to najlepsze wyjście. Ważne żeby to nie było jakieś sztuczne byle co. Ja osobiście polecam te z firmy maylily. Mają szeroki wybór i co najważniejsze są to kocyki z najlepszych tkanin zrobione w Polsce. Tutaj możecie sobie przejrzeć co oferują Link do: KOCE - MAYLILY.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Trochę za drogie - myślałam o czymś bardziej przyziemnymKocyk według mnie to najlepsze wyjście. Ważne żeby to nie było jakieś sztuczne byle co. Ja osobiście polecam te z firmy maylily. Mają szeroki wybór i co najważniejsze są to kocyki z najlepszych tkanin zrobione w Polsce. Tutaj możecie sobie przejrzeć co oferują Link do: KOCE - MAYLILY.
Pozdrawiam![]()
Trochę za drogie - myślałam o czymś bardziej przyziemnymNie chcę wydawać na sam kocyk ponad 200 zł
![]()
Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Dla mnie tak drogi kocyk to bardziej gadżet dla rodzica niż niezbedne akcesoria dla dziecka, na prawdę można kupić delikatny, miły w dotyku i dobry kocyk do 60-80 zł(co uważam i tak nie jest małą kwotą). Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że dziecko w kocyku za 200 zł śpi lepiej niż w takim za 60Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Przepraszam, ale troszkę śmieszą mnie komentarze w stylu "nie oszczędzaj na dziecku"
Trzeba każdemu zostawić wybór, jeśli ktoś uważa za 200 zł za kocyk to za dużo to ma to tego prawo
Dla mnie tak drogi kocyk to bardziej gadżet dla rodzica niż niezbedne akcesoria dla dziecka, na prawdę można kupić delikatny, miły w dotyku i dobry kocyk do 60-80 zł(co uważam i tak nie jest małą kwotą). Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że dziecko w kocyku za 200 zł śpi lepiej niż w takim za 60![]()
W punkt
Moja siostra posiada ten Link do: Rożek z wkładem kokosowym Beżowy Classics i jest zadowolona, przydał jej się
reklama