reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

mala.di dobrze doczytałaś- to wózek typu 2 w 1- glęboki + spacerówka. Wózeczek wygląda bardzo ładnie i solidnie :)
malinka ja raczej kupię wózek navington cadet. Wiem tyle, że to wózek lekki, bardzo zwrotny i składa się rewelacyjnie. Sprzedawca w jednym ze sklepów polecił mi go jako najlepszy wózek w tej klasie, mimo, że mógł mi próbować wcisnać coś droższego.

reklama
Exotic, to wielofunkcyjny na zdjeciu akurat tu pokazali go tylko w wersji głębokiej że tak powiem :-p ale na dole można doczytac że to wózek wielofunkcyjny i co wchodzi w skład zestawu, czyli gondola, spacerówka, stelaż, torba na drobiazgi, dwa pokrowce na nózki i budka.

chyba. chociaz nie wiem, moze to ja coś źle zrozumialam...

mozliwe masz racje ale nie ma skretnych kol i u mnie odpada mimo ze ladny ;)

Szukam wózka glębokiego + fotelika z adapterami, rzadkie połączenie, macie coś do polecenia??

k8libby, w/g USG też mam 18 tydzień i drugi dzień:)

Ten fotelik tez można na bazę mocować, więc też zwiększa to bezpieczeństwo. Zastanawiam się jednak i tak nad kupnem typowego fotelika do auta, a ten będę używała jako taka malutką gondolkę a potem malutką spacerówkę :)

Ja bym się na twoim miejscu wstrzymała z zakupem kolejnego fotelika na teraz w tejk pozycji to ci dzieciaczek najwyżej pół roczku posiedzi więc na zimę będziesz musiała kupić i tak większy.

Nie pomyślałam o tym :p
Ale chodzi Ci, że na płasko nie wytrzyma? bo w nim sie reguluje oparcie w 3 pozycja, na siedząco i pół siedząco też.

reklama
Ja kompletnie zielona w temacie, wiec musze spytać, po co skrętne koła? Tzn czym się różnią? Lepiej sie prowadzi? bo chyba jakoś tam skręcać sie da każdym wózkiem :-p nie czaje kompletnie tych wszystkich szczegółów na które pewnie powinnam zwrócić uwage..

K8libby gratuluje zakupu;)

Do góry