reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

nataszka nie pomyslalam zeby fotki porobic;/ jak tylko maz go rozlozyl to od razu wrzucilam pokrowce do pralki na krotkie plukanie bo wozek lezal w garazu od zeszlego maja,czyli prawie rok i mial taki lekko zakurzony zapach,mimo ze zamkniety byl w pudle.
zrobilam tylko kilka fotek juz bez nakladek. meza zamazalam bo nie wiem czy zyczylby sobie publicznego wystapienia na forum ;) IMG_9317.jpgbugaboo popr.jpg

jak tylko go zlozymy ponownie to wkleje cos :tak:

reklama
podejrzany coś ten Twój mąż:-) taki czarny:-D

podjełam decyzje ze jednak kupie wózek a swój stary egzemplarz oddam do komisu, licze na jakies 200zł za niego. Własciwie to musze miec 2 wózki, pojedynczy i bliźniaczy. Bo przecież juz od czerwca będę mieć kolejne dziecko do opieki i raczej od wrzesnia juz zaczne z nimi razem jeździć na spacery, fajne są te wózeczki bliźniacze ze np może być gondola a obok siedzisko, chłopczyk będzie miał we wrzesniu 11miesiący moje miesiąc;-) codziennie będę musiała wychodzić po kolejne dziecko które mam od 7miesięcy do szkoły na drugi koniec osiedla
coś w tym stylu mysle Wozek dla Blizniakow Implast spider (2257819264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to będzie taka moja inwestycja:-)

tak sobie teraz pomyslałam ze np mogłabym miec tylko stelaż do pojedynczego wózka ja w tym jest i gondola i spacerówka i fotelik....mam o czym mmyśleć

hahhaah ale mnie rozbawilyscie dziewczyny ;))) zeby moj malzonek wiedzial ze sobie tak tu o nim rozprawiamy ;)

sempe-dobry pomysl. Gdybym byla w twojej sytuacji zrobilabym to samo

sempe, fajne rozwiązanie taki wózek, ale nie kupuj tego egzemplarza, bo spawanie aluminium jest bardzo drogie i naprawa będzie kosztowała majątek. Nie każdy to robi i efekt będzie fatalny ;)

reklama
dziewczyny nie wiem czy juz temat x-landera x-run sie przetoczyl przez watek, ale jesli nieym s to ja bym chciala polecic z czystym sumieniem. z tym, ze ja durna dopiero jak maly mial rok zdecydowalam sie zainwestowac w cos lepszego, a przez rok meczylam sie z adbor vivaro, ciezkie bydle jak nie wiem, traaagedia-nie polecam! ale niska cena kusila...blad. teraz jestem w drugiej ciazy, wozek mam po Filipie, teraz tylko dokupie gondole i nic wiecej mi nie trzeba. wozek wjedzie wszedzie, na wszystko. jest lekki, maly po zlozeniu, wszystkie kola odpinane.duze stabilne kola. idealny na spacery po miescie i po lesie. ja zaluje do dzisiaj, ze odrazu sie nie zdecydowalismy na niego :/ chyba jedyny minus to mala siatka na zakupy, ale mozna przewiesic co nie co na raczce do prowadzenia, albo wcisnac do plecaczka od wozka. jakbyscie mialy jakies pytania to z przyjemnoscia odpowiem :)

Do góry