reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
Exotic hehe ja tez akurat zaczelam juz tak na powaznie ten temat:tak: I tez szukam wielofunkcyjnego 3 w 1. Patrzylam na tego Quinny w sklepie, ale ja jednak wybralam podobnego ale czterokolowca Untitled Document
to jest jak na razie nr1 dla nas. No i TZ tez probuje mnie przekonac do kupna uzywanego, ale kurcze nie wiem... Na razie wertuje neta w poszukiwaniu tanszych opcji niz w sklepie.

Jeszcze nam w sklepie podszedl Mothercare Spin Pram & Pushchair - Special Edition Black Jacquard : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop tu najbardziej kusi mozliwosc "przerobienia" wersji glebokiej na spacerowke, czyli jeden elemnt jakby odpada. No ale minus i to wieeeeeeeeeeelki to tylko czarny kolor, wiec to raczej nie bierzemy pod rozwage. Ale wozek naprawde godny uwagi.

Czym wy sie kierujecie przy wyborze najlepszej bryczki?

LaRemi ten Oyster swietny i znam same dobre on nim takze mysle ze to dobry moze byc zakup. co do wozkow z mothercare toi wiekszosc jest bardzo ciezkich ale sa solidne. Ja musze miec cos lekkiego bo mam 60 schodow zanim wejde do domu a jeszcze mieszkam na gorce takze makabra naprawde ;) Wczoraj juz kupilismy fotelik maxi cosi sliczny i licze ze wygram te aukcje moge dac do 180 za niego ;)

no ja po niewypale pierwszym wozku kierowalam sie tylko i wylacznie waga i przede wszystkim duzymi,pompowanymi kolami...to byly dla mnie naajwazniejsze dwie rzeczy, reszta zeszla na drugi plan :)

No ja dla Remika zakupilam wozek w PL bo byl tanszy, ale okazal sie totalnym niewypalem. I teraz wlasnie przede wszystkim patrze, zeby byl lekki, nie mial wielkich pompowanych kol jeszcze na dodatek ze szprychami:szok: no i przednie koniecznie skretne. Poki co wlasnie Oyster spelnia moje oczekiwania, musze tylko powertowac w necie za jakimis moze promocjami, a jak nie to moge zaplacic w kilku ratach, choc do sierpnia jeszcze troche zostalo wiec powinno sie uzbierac, bo w zasadzie tylko wozek z tych drogich sprzetow jest mi potrzebny. W ostatecznosci moge kupic uzywany w dobrym stanie. Zobaczymy, w kazdym razie zostaje przy tym wozie:tak:

No gratulacje Exotic, ale Ci sie udalo za taka cene,fajnie. Ja patrzylam z tym moim oysterem i godne uwagi aukcje zaczynaja sie od f180-200.Do tego najblizszy 115 mil od nas do odbioru wlasnego. No ale jeszcze troche czasu mam,moze sie cis pozniej trafi. A nie znasz jakichs stron z wozkami, coby mozna jakies promocje wyhaczyc?

No gratulacje Exotic, ale Ci sie udalo za taka cene,fajnie. Ja patrzylam z tym moim oysterem i godne uwagi aukcje zaczynaja sie od f180-200.Do tego najblizszy 115 mil od nas do odbioru wlasnego. No ale jeszcze troche czasu mam,moze sie cis pozniej trafi. A nie znasz jakichs stron z wozkami, coby mozna jakies promocje wyhaczyc?

Niestety nie znam skarbie takich z samymi wozkami ale np szukaj na gumtree.com w swojej zakladce Newcastle, mozesz tez sporobowac na ADFriday u nas to jest taka lokalna gazeta i w wiekszosci angli tez mysle ze u Ciebie tez jest ale musisz sprawdzic wyglada strona podobnie do gumtree, no i oprocz tego zostaje tylko ebay mysle ;)

Dziewczyny, a ja chcialam Was spytac jak przypina sie fotelik samochodowy - czy wystarczy przypiecie pasami w sanochodzie czy konieczna jest jakas specjalna baza?

reklama
malinka to zależy od fotelika. Są modele, które kupuje się z bazą a są takie, które przypina się pasami. Te z bazą są bezpieczniejsze ale znacznie droższe ale za to wygodniej się zapina fotelik.

Do góry