Summerbaby
Fanka BB :)
fiu, fiu dziewczyny, ale fajne bryczki dla dzieciaków!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Przy tym czarny stelaż do wyboru - wiem, że niezbyt praktyczne (bo jak się zarysuje to od razu srebrne widać
), ale podobają mi się czarne stelaże. Ale to już takie nieważne szczegóły. Bardzo fajny wózeczek. Oby Ci długo służył.
zakochałam się w Jane Muum, ale cena trochę powyżej tego co planowaliśmy wydać - 2 w 1 za ok. 1750
Ale jest super leciutki, składa się niemalże w kosteczce, solidnie wykonany i prowadzi się jednym paluszkiem. Jak się nim przejechałam to już potem żaden inny mi nie pasował.Hmmm... skoro nowa to teoretycznie powinni się starać, jeśli okaże się, że coś trzeba naprawić... Oby jednak nie było żadnych usterek ;-).Marcia mi w sklepie też gość polecał tego tutka tyle że to nowa firma i nie wiadomo jak z jakością i naprawami.
bo masa negatywnych opini jest na temat Oyster'a, ktorego juz prawie zamawialam. No i trafilam na TEGO JEDYNEGO
strasznie nam sie podoba http://dino.sklep.pl/nowy/mutsy-evo...ola-kurierhuggies-newborn-gratis-p-13853.html