ilovesummer
Fanka BB :)
k8libby gondolka tylko 1 kg cięższa od tego fotelika, a dzidziusiowi serio będzie wygodniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wreszcie zdecydowaliśmy się na wózek. Tak jak się spodziewałam pierwotny plan był taki, że pooglądamy i kupimy via net, bo taniej, a wyszło na opak, bo wzięliśmy od razu. Trochę przepłaciliśmy, ale już trudno. Moi rodzice za takim rozwiązaniem optowali, a jako finansujący mieli przecież ostateczny głos w tej kwestii.
A oto nasz wybór:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet 2012/2013 wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk!
kolor lychee. Będziemy widoczni na osiedlu, nie ma co. Chciałam początkowo szary, ale strasznie jasny był. Po kilku razach pewnie zrobiłby się bury.
Wózek wybraliśmy jednak przede wszystkim ze względu na niesamowitą funkcjonalność i parametry. Składa się i rozkłada błyskawicznie, jednym ruchem, do rozmiarów naprawdę mikro. Luzem wchodzi nam do małego bagażnika, albo nawet za przednie siedzenie! Wszystkie elementy łączą się i odczepiają lekko jak piórko...Naprawdę byłam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Do tego leciuteńki i naprawdę prowadzić się da jednym palcem, oczywiście bez bobo
.
Jedno jest pewne, wjadę nim wszędzie (jest wąski) i dam sobie radę sama bez większych wysiłków, a to istotne.
K8libby mi się tak podoba fotelik zamiast gondoli, małe, lekkie :-) widziałam, że u mnie mnóstwo mam jeździ nawet w takie upały, tyle, że producent pisze, że zalecane jest maks pół h jak w samochodzie, więc podejrzewam 3 h spacery odpadają, ale sklepowe na chwilkę, w każdym razie ja tez tak kombinuję![]()
Aia a jest ten kolor?? bo ja właśnie wczoraj odebrałam nawingtona z bobo....Ogólnie ułozyło się tak,że zamawialismy 3 tyg temu kolor ze starej kolekcji,którego już nie było...Pani dzwoniła do mnie z 3 razy i w końcu okazało się ze mają z nowej kolekcji w komplecie tylko czarny i ten zielony...no to zamówiłam zielony (mówiła,że na resztę kolorów trzeba czekać ok 2 tyg.,ale już miałam dość czekania,no i nie ma gwarancji,że będą)
Tylko ja go brałam w zestawie z Maxi Cosi Citi(dla odmiany fotelik jest niebieski)