reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

A co do mojego navingtona to niestety muszę zapomnieć o allegro...Ludzie wystawiają używane wózki za 1000-1200zł i to 2 elementy(rzadko kto wystawia komplet) a nowy komplet kosztuje 1700zł przez sklepy internetowe...także nie ma co..kupuję nowy i przestaje już polować bo mi się nie chce...

reklama
Dziewczyny a słyszałyście może coś o wózkach Kaps3 NeoX3. Ostatnio oglądaliśmy i wyglądał fajnie, ale po tych opiniach o BabyMerc...

mala.di, babka jest w Zabrzu i nie chce wysłać...

RatinaZ, masz rację, jeśli różnica faktycznie jest niewielka, nie ma co używki kupować, bo można się naciąć, a tak 2 lata gwarancji i święty spokój.

Ja również rozglądam się za wózkami... Niedawno w sklepie oglądałam Tako Captivę. Prowadzi się super, skrętność przednich kół sprawia, że wózek "płynie". Jednak hmm.. ma swoją wagę i wyadawało mi się, że gondola nie jest zbyt duża. Później sprawdziłam opis i szerokość gondoli wynosi 35 cm. Rozglądam się za wózkiem, który tą gondolkę jednak będzie miał trochę większą i Dzidzia pojeździ w niej dłużej.

Na razie wpadły mi w oko dwa wózeczki:

Tako Lungo:
*** Lungo TAKO z fotelikiem * GONDOLA NA MISIE *** (2159696041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Implast Bolder:
Implast Bolder ECOLINE SD wózek+fotel+torba+10XGr (2189718307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy któraś z Was miała do czynienia z tymi wózkami, bądź jakaś znajoma miała któryś z nich?

Maggic oba wózki są bardzo dobre! Wśród znajomych pojawiły się oba i oba są super. Implast jest piękny i na żywo prezentuje się bombowo, ma super kolory!

reklama
Exotic, to wielofunkcyjny na zdjeciu akurat tu pokazali go tylko w wersji głębokiej że tak powiem :-p ale na dole można doczytac że to wózek wielofunkcyjny i co wchodzi w skład zestawu, czyli gondola, spacerówka, stelaż, torba na drobiazgi, dwa pokrowce na nózki i budka.

chyba. chociaz nie wiem, moze to ja coś źle zrozumialam...

Do góry