reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@młoda1994 @Aneczka85_01 jeśli chodzi o torbiel szyszynki, to nie ma co się nią przejmować, większość kobiet ją ma, to praktycznie fizjologia, już to tutaj pisałam. Nie ma ona żadnego wpływu na płodność, czy w ogóle na cokolwiek. Gdy jest bardzo duża, to można mieć problemy ze wzrokiem i mieć bóle głowy, ale nic więcej. I mi ta torbiel wyszła bez kontrastu i nikt nie kazał mi rezonansu powtarzać ;)

Ehh przestaje wierzyć jakiemu kolwiekntestwoi na teście różowa krecha a beta 0.2 nie wiem nie mam siły do tego bolesny okres zaraz będzie na teście wychodzily 2 grube krechy a beta będzie poniżej zera ja już nie wierzę w nic przygotowałam się na to ale jednak jakis żal w sercu zostaje przestałam wierzyć testom i wszystkiemu również [emoji174][emoji21]

Ale u Ciebie nie było widać drugiej kreski, to były jedynie jakieś reakcje, cały czas Ci pisałam. Jak naprawdę będziesz w ciąży, to test to pokaże tak, ze nie będzie wątpliwości, spokojnie ;)

@młoda1994 @Aneczka85_01 jeśli chodzi o torbiel szyszynki, to nie ma co się nią przejmować, większość kobiet ją ma, to praktycznie fizjologia, już to tutaj pisałam. Nie ma ona żadnego wpływu na płodność, czy w ogóle na cokolwiek. Gdy jest bardzo duża, to można mieć problemy ze wzrokiem i mieć bóle głowy, ale nic więcej. I mi ta torbiel wyszła bez kontrastu i nikt nie kazał mi rezonansu powtarzać ;)
Ja ogólnie każdy rezonans i tomografie mam robiona z kontrastem. Za każdym razem się upominam o kontrast.

U mnie tez tak jest . Ale zawsze mówią ze wyniki pójdą do poradni a tym razem ona tego nie powiedziała
Albo myślała że powiedziała. Ale w razie wu tak jak pisałaś zadzwoń za 2 tygodnie i się dowiedz żeby nie było niespodzianki jak pójdziesz do endo a ona ci zawola rezonans a ty go nie będziesz miała.

Mi neurolog nic o kontraście nie mówiła, wiec tez bez kontrastu zrobiłam rezonans. Ale wszystko było ładnie i bez tego widać
Ja raz miałam badanie bez kontrastu a później się okazało że trzeba powtórzyć ale tym razem z kontrastem dlatego zawsze jak mam rezonans czy tomograf to proszę o kontrakt. Tylko przed kontrastem trzeba jedno badanie oznaczyć ale nie pamiętam nazwy [emoji848]

reklama
Do góry