reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny mam koszmarny dzień. A jeszcze mąż wracając z pracy miał wypadek. Na szczęście nic nikomu się nie stało jedyna bariera zabezpieczająca uszkodzona. Jadąc koło pękło obrocilo go o 360 stopni i uderzył w tą barierę. On też na szczęście jest cały i zdrowy. Cały weekend do du*py. Wszystkie płyny się wylaly z samochodu. Auto do kasacji.

reklama
Dziewczyny mam koszmarny dzień. A jeszcze mąż wracając z pracy miał wypadek. Na szczęście nic nikomu się nie stało jedyna bariera zabezpieczająca uszkodzona. Jadąc koło pękło obrocilo go o 360 stopni i uderzył w tą barierę. On też na szczęście jest cały i zdrowy. Cały weekend do du*py. Wszystkie płyny się wylaly z samochodu. Auto do kasacji.
O kurde dobrze ze mu się nic nie stało.
Auta szkoda ale chu. j z autem ważne że jemu nic się nie stało. Zdrowie ważniejsze

Jest tu ktoś kto miał plamienie implantacyjne i może mi coś o tym powiedzieć? [emoji8]
Ja miałam w pierwszej ciąży ale to prawie 8 lat temu.

Kupiłam spodnie ciążowe z olx jeansy za 10zl głupio tak chodzić w jednych spodniach a 10zl to nie dużo te 1.5 miesiąca pochodzę

Auta szkoda ale chu. j z autem ważne że jemu nic się nie stało. Zdrowie ważniejsze

Kupiłam spodnie ciążowe z olx jeansy za 10zl głupio tak chodzić w jednych spodniach a 10zl to nie dużo te 1.5 miesiąca pochodzę
Wiecie co już mam dość samochodow. Nie chcę więcej samochodu. Tak będzie bezpieczniej. Ale nie ukrywam wystraszylam się.

A to o to chodzi. Ja też byłam nacinana ale akurat bez tego bym nie urodziła.
A jak to się robi. Wytłumacz mi jak krowie na rowie [emoji23]

IMG_1541.JPG

Tu jest dobrze wytłumaczone :)

I jak plamilas? Brązowo czy jasno różowo? Ile dni?

Dobrze że nic poważnego się nie stało.

Biedna Ty to masz ostatnio przeboje z tymi samochodami

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :)

Postaram się nadrobić Was jutro, dzisiaj nie dam rady, bo wyklarowały mi się plany na weekend - koleżanka wyprowadziła się od chłopaka i nocuje u nas do wtorku :D baaaaaardzo żałuje, ze nie mogę pic alkoholu, taka okazja mi przechodzi bokiem[emoji24]

Chciałam tylko napisać:
@młoda1994 strasznie współczuje :/ ale najważniejsze, ze wszyscy cali, a samochód to jednak tylko blacha.

@Kotmonika87 jak tam u Ciebie? Byłaś na becie?

Do góry