młoda1994
Fanka BB :)
Nie wiem czy jestem w ciazyA no to jak jutro to już będziesz wszystko wiedziećdaj znać!
Który to dzień ciąży?

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy jestem w ciazyA no to jak jutro to już będziesz wszystko wiedziećdaj znać!
Który to dzień ciąży?
Nie wiem czy jestem w ciazyale jeśli to ciąża to z OM 9+4 (10tc)
Ale pierwszy test pokazał mi słaba kreskę dopiero 29 dni po terminie miesiączki a druga mocniejsza wyszła 32 dni po terminie miesiączki. Więc albo tak późno test pokazał albo jest felerny test albo nie miałam miesiączki owu się przesunęła i jest o wiele wiele młodsza ciąża niż z OM. Albo po prostu jest wogule nie ma. Wiem, wiem za dużo tego albo, ale jutro się dowiem co jest grane.No tak teoretycznie mi chodziło, bo przecież każda liczy ile to już dni minęło
To już naprawdę długo![]()
Hej dziewczyny. Widzę, że wątek już jest nieaktywny i wszystkie się przenioslyscie na prywatne forum. Można dołączyć?