reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Też to zauwazyłam i boje się że pomyślisz że to ja ,a ja jestem osobą dorosłą niestety 35 na karku , mąż dziecko 15 letnie i kolejne w drodze , naprawdę nie w głowie mi taka zabawa[emoji58][emoji51][emoji2955]
A mnie tamta osoba zastanawia.. bo specjalnie zalozyla nowy profil (profil jest od dnia dzisiejszego).. wiec jest osoba zapewne udzielajaca sie ale nie majaca odwagi sie przyznac i rozmawiac normalnie.. poza tym.. czuje ze to ktos kto ma ewidentnie halo do mnie.. bo w drugim watku staraniowym tez dziewczyny pisaly o problemach z partnerami i tam jakos to nikomu nie wadzilo.. ale mniejsza z tym..

Bo to takie kosmate wszystko jak się człowiek stara to się dłuzy, a jak człowiek w ciąży czy urodzi to ten pierwszy rok to strus pedziwiatr mik mik i nie ma [emoji16]

Też to zauwazyłam i boje się że pomyślisz że to ja ,a ja jestem osobą dorosłą niestety 35 na karku , mąż dziecko 15 letnie i kolejne w drodze , naprawdę nie w głowie mi taka zabawa[emoji58][emoji51][emoji2955]
Czemu że to Ty, przecież to jakaś gimbaza musiała być [emoji23]

Bo to takie kosmate wszystko jak się człowiek stara to się dłuzy, a jak człowiek w ciąży czy urodzi to ten pierwszy rok to strus pedziwiatr mik mik i nie ma [emoji16]
Rok? Kochana.. dopiero rodzilam pierwszego i drugiego.. wciaz pamietam zapach ich niemowlecej skory.. a tu cholery zaraz 10 i 13 lat skoncza..

Spokojnie.. nie pomyslalam o Tobie.. Ty juz raz napisalas prosto z mostu i wiem ze dla Ciebie nie jest to problem ;)

Witajcie dziewczyny, oczywiście się melduję tylko w pracy byłam [emoji7]

1) totalnie nie spodziewałam się takiego kwasu. Już tam chyba nawet nie zajrzę. Staramy się wszystkie ale nie samym staraniem człowiek żyje mamy także mnóstwo tematów wokół i czemu miałybyśmy niemoc o tym pisać? Jeśli komuś to nie odpowiadało to proponuję inny wątek albo przestać czytać. Tak samo z obecnie zaciazonymi, też były kiedyś staraczkami i tym samym nasza częścią więc ja nie widzę powodów żeby teraz traktować je jak trendowate i stąd wyrzucać, tymbardziej że ja kocham te ich fasolkowa energię która nam wysyłają [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]

2) Misia Jasia bardzo współczuję rozumiem że poszły granice które dla Ciebie są nie akceptowalne, i masz rację trzeba zadbać o szczęście rodziny. Cieszę się że mimo wszystko podchodzisz do tematu tak że jeśli dziecko będzie to będzie dla Ciebie radość a nie problem. Życzę Ci tej fasolki czy teraz czy później, bo mimo że wiem że teraz masz pewnie metlik w głowie i poharatane emocje to tak elokwentna i piękna kobieta nie pozostanie długo poza zainteresowaniem mężczyzn.
P. S. Myślę że ten atak personalny na Ciebie to z zazdrości o Twe cudne loki hihi [emoji23][emoji23]

3) dziewczyny uważam że jesteśmy teamem, zgrana drużyna i chętnie posłucham o waszych staraniach, lekach, wizytach.... Itp. Ale także czy jesteście zmęczone, czy coś was wkurzyło, czy w biedronce była przecena, mąż wlazl w butach na czystą podłogę albo czy zrobił wam się pryszcz [emoji16]

4) a ogólnie to witam wszystkich którzy chcą tu być wspierani i wysłuchani, i którzy chcą dać wsparcie i wysłuchać. Siejmy dobra energię i słońce [emoji3516][emoji3508][emoji3508][emoji3508][emoji3508][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

Wybaczcie przydlugi wpis ale aż mnie wzburzylo :-) od teraz tylko słoneczko :-)
Fajny post o to chodzi żeby móc pogadać o wszytkim bo nasze chłopy nie zawsze dają radę

Rok? Kochana.. dopiero rodzilam pierwszego i drugiego.. wciaz pamietam zapach ich niemowlecej skory.. a tu cholery zaraz 10 i 13 lat skoncza..
Mój to samo, wczoraj wyszłam z porodowki a tu już 4 latka [emoji50]
Latka lecą..
Tylko my... Wciąż piękne i młode :-) [emoji16]

reklama
Do góry