reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Zaiskrzylo miedzy Nami w pewnym momencie [emoji23][emoji23] ale juz poszlo w niepamiec dawno :)
Jesteśmy kobietami więc to normalne że czasem zaiskrzy. Każdy ma prawo do własnego zdania, tylko wszystko w pewnych granicach.
Ja też mam czasem gorszy dzień i jestem "męczybułą", "upierdliwcem", "złośliwcem", "wiedźma" - niepotrzebne skreślić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ja czekam na tą fasolke i zostało 9 dni a kuźwa pije drinka słabego bo słabego ale nie chce popaść w paranoje, może nie powinnam?
Wiesz co uważam że tak jak piszesz bez paranoi. Myślę że nie "powinnaś" w momencie gdybyś już wiedziała że jesteś to wtedy świadomie rtzykujesz.

reklama
Czas się wlecze masakrycznie. Szefostwo na wakacjach ale uwielbiam ten czas taki luzik w pracy ze szok. Mi się do wtorku cholernie dluzy bo wizytę mam na 18.30 ciekawa jestem czy serduszko bije. Z synem w ciąży czułam że chłopak. Teraz ki się wydaje że dziewczynka bo syfu na pysku mam, mdli mnie, spać mi się chce zero życia tylko baby są wredne [emoji23] syn mi tak nie robił.

Do góry