reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Oj współczuję u mnie też badania okresowe kupę czasu zajmują i jeszcze zależy co zleca no i psychotesty więc zawsze min dwa dni mi schodzą.
Właśnie ja zaczęłam brać sama ale wątpliwości nie dawały mi spokoju więc to skonsultowalam i mi ulzylo. Dr pow że to też ma kwas foliowy więc mogę używać zamiast prenatalu albo wymiennie.
Mam nadzieję że zdążę mam do niego kilka pytań a tak znowu będę czekała miesiąc na wizyte. Ta nasza służba zdrowia do kpina... i choć badania sa płatne przez firmę to i tak wszystko się odbywa jak w jakimś cyrku.

W ogóle myślałam ostatnio o tym że dużo naszych staraczek już zafasolkowała i powinnyśmy sobie stworzyć jakąś historię? Co sądzicie? Napisać który tc i termin u naszych ciężarówek A u osób starających się który cykl itd.
Sporo nas i naprawdę czasami można się pogubić [emoji847] tym bardziej że nie rzadko trafiaja do nas nowe osoby. Od razu wiedziały by co i jak

reklama
Mam nadzieję że zdążę mam do niego kilka pytań a tak znowu będę czekała miesiąc na wizyte. Ta nasza służba zdrowia do kpina... i choć badania sa płatne przez firmę to i tak wszystko się odbywa jak w jakimś cyrku.

W ogóle myślałam ostatnio o tym że dużo naszych staraczek już zafasolkowała i powinnyśmy sobie stworzyć jakąś historię? Co sądzicie? Napisać który tc i termin u naszych ciężarówek A u osób starających się który cykl itd.
Sporo nas i naprawdę czasami można się pogubić [emoji847] tym bardziej że nie rzadko trafiaja do nas nowe osoby. Od razu wiedziały by co i jak
Jestem za, widziałam że na wielu forach co ilesset postów wrzucają spis "przyominajke" która w którym Tc, który cykl starań, o które dziecko itp. Uważam że to pozwala uporządkować i przypomnieć sobie.
A faktycznie tyle u nas fasolek i już jedną rozpakowana [emoji16]

Za każdym razem w trudnych chwilach dociera do mnie ze bez tego forum nie dałabym rady walczyć [emoji3590][emoji259][emoji257][emoji255][emoji272][emoji258][emoji259][emoji1652]

@adzik ja też uważam, że to dobry pomysł [emoji6] tylko to by musiał zostać edytowany pierwszy post żeby zawsze było łatwo znaleźć [emoji6]

Ja mam jutro wizytę o 11.15, co prawda to tylko ta na nfz, ale stresa mam [emoji849]

@adzik ja też uważam, że to dobry pomysł [emoji6] tylko to by musiał zostać edytowany pierwszy post żeby zawsze było łatwo znaleźć [emoji6]

Ja mam jutro wizytę o 11.15, co prawda to tylko ta na nfz, ale stresa mam [emoji849]
Każda wizyta jest dla nas wielkim wydarzeniem [emoji16] Twój stres jest zrozumiały ale będzie dobrze. 3mam kciuki i jak zawsze czekam na relacje [emoji6][emoji259]

Dzień dobry :)
Dzieci już w szkole i przedszkolu, ja piję kawę i zabieram się znów za projekt. A o 14:40 idę do alergolog z młodsza córka.

Miłego dnia Wam życzę :)

Tez uważam, że pomysł spoko. Pierwszy post edytowany być nie może, bo założycielki juz nie ma z nami, drugi post to @MartaSx.

Nie ma się czego bać, ale oczywiście powodzenia na wizycie!

Witam się w ten poniedziałkowy poranek dziś nic nie czuje jedyne co to jestem mokra dziwne uczucie siedząc na lekcji [emoji23][emoji23]

Dzięki dziewczyny, Wy to potraficie podnieść na duchu [emoji3059] kochane jesteście [emoji8]

@RoseGold a jak z córką? Poprawiło się coś od poprzedniej wizyty? [emoji6]

reklama
Do góry