reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Oby takie były tylko żeby były wyniki czy badania muszę dostać @ a jak nie dostane to powiem szczerze że meeega się zdziwie że w końcu się udało po takim czasie
Troszeczkę poprawie nie męża a chłopaka [emoji39][emoji4]
Trzymam cały czas za ciebie kciuki. I wierzę w ciebie tak jak i w inne staraczki.

Oooooooo mniaaaam! Nie wierzę [emoji854][emoji854][emoji854]Kochana spokojnie. Ja też właśnie zamówiłam dietę. Będziemy w tym razem ! To już setna w mojej kolekcji więc zobaczymy Kochana ważne że masz wszystko pod kontrolą wraz z lekarzem. Na pewno będzie dobrze !Ja niestety nic nie widzę:( choć bardzo bym chciała zobaczyć

A jaka dietę zamowilas ? Ja jestem 2 tyg na diecie i nie powiem bo daje radę jeśli chodzi o jedzenie ale ćwiczenia.. siłowe dają radę ale cardio odpada wiec niewiem jak pójdzie

Hej wróciłam ze szkoły i wlazlam do piekarni po drozdzowki. Zjadłam na śniadanie paprykarz Szczeciński bo tak mi się chciało.
Noc miałam zarwana Oli obudził się o 2.30 i ja już nie spałam.

Miłego dnia dziewczyny.

Mam taki kamień na ścianie za telewizorem. Identyczny, w identycznym kolorze :p trochę zbieracz kurzu. Ale jeśli to ma być tapeta to luz :p
Chociaż ja gdybym miała drugi raz wybierać, to wybrałabym to białe.
Uwielbiam takie płytki na ścianę i cegłę.

A ja mam WKU... RWA, ja pier...dole przesłali mi 400zl mniej. Z naszych obliczeń za mało dużo za mało. Dzwoniłam już tam dwa razy ja porostu mam tego zusu dosyć. Jutro tam jadę.
Nigdy nie miałam do czynienia z ZUSem, ale jeszcze pamiętam z forum grudniówek 2014, jak tam dziewczyny narzekały na to jak kreatywnie ZUS wylicza i płaci pieniądze :/
Współczuję bardzo

Jeśli normy dla ciężarnych się nie zmieniły od 2014 roku, to wszystko ok.

Dziękuję kochana. Napewno pomyślę a jak już urządze swoje drugie mieszkanie w DE to wrzucę wam zdjęcia. Właśnie czekam na podpisanie umowy i klucze i mam nadzieję że do końca miesiąca będę mogła się przeprowadzić do nowego mieszkania.

Dziewczyny jutro idę na paznokcie a nie mam pomysłu. Póki co zastanawiam się nad takimi. Załącznik wstawiam niżej. Zobacz załącznik 1023896
Ładne! Ja lubię jak paznokcie są każdy inny :p plus jak coś się błyszczy. Co do matu, to jest bardzo męczący niestety :/

Dzięki tylko tak mnie trzeplo bo chyba na początku pozwoliłam sobie uwierzyć że może się uda szybko i bez leczenia, a muszę się znowu zmierzyć z tematem że będzie to trochę trwało.

Tylko nie pamiętam ile dni mam bra. Duphaston od 16 do którego czy 5 dni czy 10 :-/
Kochana, wiadomo, że najcudowniej byłoby nie mieć problemów i zachodzić w ciążę w pierwszym cyklu, jak to się udaje niektórym szczęściarom, ale najważniejsze jest to, że wiesz, co Ci dolega i zaczynasz leczenie. A ja jak zwykle trzymam kciuki, żeby tych cykli do upragnionej ciąży zostało już bardzo mało

Witam się :)

Wczoraj wciągnął mnie wir zakupów, więc wróciłam późno do domu :p
Kupiłam moim dziewczynom buty, młodszej - księżniczce botki (które wyglądają zupełnie jak dla dorosłych), a starszej superstary :p przechodzi w nich pewnie całą zimę, bo nie przepada za kozakami itd

Obiecałam sobie, że kupię grę Zgadnij Kto To, więc weszłam do Empiku i tam babka namówiła mnie na to Empik premium czy coś takiego. Powiedziała mi, że będę mieć między innymi 20% rabatu na zamówienia internetowe. Zapytalam czy na wszystko online, a ona potwierdziła. Wykupiłam pakiet za 50zł/6 miesięcy. Później w domu weszłam na stronę Empiku i się wkurzyłam, bo okazało się, że na zamówienia internetowe jest DO 20% rabatu, a na kosmetyki i perfumy nic, a ja właśnie na rabat na nie się połasiłam, bo perfumy i kosmetyki dość często zamawiam właśnie na Empiku. Czuję się oszukana

Poza tym @ mi się rozkręca. "Wróciła" do terminu z lipca (czyli 18 dzień miesiąca). Jeśli we wrześniu również pojawi się w tym terminie, to mąż nie zalapie się na owulację. Kolejny miesiąc w plecy. Jest mi smutno :(

Na 15:30 jadę z młodą do urologa i już czuję porażkę :(

Miłego dnia dziewczyny!

@RoseGold dzięki bardzo [emoji3590] też na to liczę dzisiaj pójdę dziś do apteki wykupić leki. Orgametril biorę już od wczoraj bo miałam w domu po ist razie.

@adzik też mi się tak wydaje ale nie jestem ba sto procent pewna.

Witam się :)

Wczoraj wciągnął mnie wir zakupów, więc wróciłam późno do domu [emoji14]
Kupiłam moim dziewczynom buty, młodszej - księżniczce botki (które wyglądają zupełnie jak dla dorosłych), a starszej superstary [emoji14] przechodzi w nich pewnie całą zimę, bo nie przepada za kozakami itd

Obiecałam sobie, że kupię grę Zgadnij Kto To, więc weszłam do Empiku i tam babka namówiła mnie na to Empik premium czy coś takiego. Powiedziała mi, że będę mieć między innymi 20% rabatu na zamówienia internetowe. Zapytalam czy na wszystko online, a ona potwierdziła. Wykupiłam pakiet za 50zł/6 miesięcy. Później w domu weszłam na stronę Empiku i się wkurzyłam, bo okazało się, że na zamówienia internetowe jest DO 20% rabatu, a na kosmetyki i perfumy nic, a ja właśnie na rabat na nie się połasiłam, bo perfumy i kosmetyki dość często zamawiam właśnie na Empiku. Czuję się oszukana

Poza tym @ mi się rozkręca. "Wróciła" do terminu z lipca (czyli 18 dzień miesiąca). Jeśli we wrześniu również pojawi się w tym terminie, to mąż nie zalapie się na owulację. Kolejny miesiąc w plecy. Jest mi smutno :(

Na 15:30 jadę z młodą do urologa i już czuję porażkę :(

Miłego dnia dziewczyny!
Nie martw się może @sieznowu przedstawi będziecie razem ba owu.

A czemu czujesz porażkę u urolog?

Powiem wam że od rana tam mnie po olewa w pobrzuszu nie jest to jakiś ból ale takie uciążliwe i. Ciągle mi mokro ale @ nadal brak to dopiero 2 dzień spóźnienia ale na tamtym wczorajszym. Teście widac coś ale ten ból mnie trochę miesza [emoji22][emoji22]

reklama
Powiem wam że od rana tam mnie po olewa w pobrzuszu nie jest to jakiś ból ale takie uciążliwe i. Ciągle mi mokro ale @ nadal brak to dopiero 2 dzień spóźnienia ale na tamtym wczorajszym. Teście widac coś ale ten ból mnie trochę miesza [emoji22][emoji22]
Mnie do tej pory boli brzuch jak na @ a jestem w ciąży także trzymam kciuki. A czemu tak długo na wynik bety musisz czekać?

Do góry