reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej

Czy któraś miała spadek temperatury na początku ciąży i wszystko było dobrze?
Ja cały czas miałam 36,6 od wczoraj wieczora 36,5 a dziś już jest 36,2. Przed ciąża zawsze miałam pnizej 36

reklama
Wiesz co nawet nie wiem tak mi powiedzieli ale to juz jutro więc przeżyje ale ten ból w sumie trochę przypomina @ a z drugiej str jestem. Meeega mokro
Mnie do tej pory boli brzuch jak na @ a jestem w ciąży także trzymam kciuki. A czemu tak długo na wynik bety musisz czekać?
bulgocze mi w tym brzuchu i tak ciągnie i dziwnie się czuje

Cło i dupek wykupione będą czekać na swój czas narazie 6 dni orgametril i czekamy na @.
Farmaceuta mówi że dupka 10 dni ale ja koło 16 dc zadzwonię do dr i się upewnię wolę dmuchane na zimne to jednak hormony.
A wiecie że ha nigdy dupka nie miałam tylko luteine i się pytałam czy mam go "wkładać" [emoji1787][emoji1787][emoji1787] dr się uśmiechnął ale spokojnie mi wszędzie popisał że "doustnie" [emoji23][emoji23]

reklama
A zupełnie zapomniałam dziewczyny czy mógłbyś ie jeszcze raz podać ten link do testów owu ba allegro tych co są dobre i ich tam dużo jest chyba z 50 bo muszę kupić a nie mogę tego od kopać. [emoji120]

Do góry