reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

W którym tygodniu była pierwsza wizyta? Wybacz ale nie pamiętam, widziałas już dzidzie?

To już dziś Twoja wizyta?! O matko! Będę o Tobie myśleć cały czas [emoji3] oczywiście kciuki zaciśnięte [emoji8] ja pierwszą miałam według usg 5+6, widziałam nawet bijące serduszko :) a u Ciebie dziś który tydzień?[emoji8]

reklama
To już dziś Twoja wizyta?! O matko! Będę o Tobie myśleć cały czas [emoji3] oczywiście kciuki zaciśnięte [emoji8] ja pierwszą miałam według usg 5+6, widziałam nawet bijące serduszko :) a u Ciebie dziś który tydzień?[emoji8]
6+3 wg Om ale boję się że się dowiem że nie jestem w ciąży [emoji2356] głupie to ale przeczucia mam dobre, wtedy od początku wiedziałam że coś jest nie tak, teraz to zwykły stres.
Dam oczywiście odrazu znać co i jak, dziękuję bardzo [emoji3590]

Dziewczyny a ja dziś o 17:40 wizyta u gina.. Bardzo chciałabym zobaczyć fasolka z bijacym serduszkiem. Bardzo się stresuję [emoji17] trzymajcie troszkę za nas kciuki, przyda się
Trzymam mocno kciuki! [emoji110] Wszystko będzie dobrze, czekamy na dobre wiadomości [emoji4]
Ja dziś trochę na łatwiznę idę, kurczak z ryżem i warzywkami [emoji3] ale ostatanio tez miałam ochotę na szpinak i zajadalam się cały dzień naleśnikami ze szpinakiem [emoji7]
Ja to się cieszę, że wracam do życia, bo będę miała siłę gotować [emoji16] na dziś mam jeszcze w planach ciasto bananowe, bo banany na które jeszcze w zeszłym tygodniu miałam ochotę teraz już jedynie do upieczenia się nadają [emoji16]

6+3 wg Om ale boję się że się dowiem że nie jestem w ciąży [emoji2356] głupie to ale przeczucia mam dobre, wtedy od początku wiedziałam że coś jest nie tak, teraz to zwykły stres.

Rozumiem Twoje obawy..nawet mi przez głowę przechodzą takie myśli, a Tobie po stracie to już w ogole się nie dziwie! Ale wierze, że tym razem wszystko będzie w porządku u Ciebie i ty tez musisz w to wierzyć.. to już połowa sukcesu![emoji8] stres jest ogromny i nie da się nad nim zapanować.. wiem po sobie. Ten miesiąc jest jakiś szczesliwy wiec i w Twoim przypadku inaczej być nie może, czekam na dobre wieści [emoji7]

Trzymam mocno kciuki! [emoji110] Wszystko będzie dobrze, czekamy na dobre wiadomości [emoji4]Ja to się cieszę, że wracam do życia, bo będę miała siłę gotować [emoji16] na dziś mam jeszcze w planach ciasto bananowe, bo banany na które jeszcze w zeszłym tygodniu miałam ochotę teraz już jedynie do upieczenia się nadają [emoji16]

Chyba mamy te same zachcianki bo mi od wczoraj tez po głowie chodzi jakieś ciasto Hahaha [emoji23] niestety mój jest uczulony na banany wiec bananowe odpada, nie będę robić tylko dla siebie, ale muszę pomyslec co by tu upiec [emoji3]

Również trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji173] i z tym przeczuciem masz rację, ja przed stratą jadąc do lekarza też byłem pewna, że coś nie jest tak jak być powinno. Więc skoro teraz to zwykły stres to bardzo dobrze;*

W ogóle to witam się w ten piękny i chłodny poniedziałek :) mąż mnie zostawił sama na sklepie i pojechał ogarniać Międzyrzecz, w końcu nam prąd podlaczyli więc jutro otwarcie ;) coś mi głos zabiera dzisiaj, chyba jakiś wirus się przyplatał:/

Chyba mamy te same zachcianki bo mi od wczoraj tez po głowie chodzi jakieś ciasto Hahaha [emoji23] niestety mój jest uczulony na banany wiec bananowe odpada, nie będę robić tylko dla siebie, ale muszę pomyslec co by tu upiec [emoji3]
Widzisz, wszystko mamy podobne [emoji16] Mi jeszcze chodzą po głowie ciasteczka z kleiku ryżowego, ale najpierw muszę się pozbyć tych bananów [emoji16]

W ogóle to witam się w ten piękny i chłodny poniedziałek :) mąż mnie zostawił sama na sklepie i pojechał ogarniać Międzyrzecz, w końcu nam prąd podlaczyli więc jutro otwarcie ;) coś mi głos zabiera dzisiaj, chyba jakiś wirus się przyplatał:/
Szybko Wam to wszystko poszło [emoji4] trzymam kciuki za jutrzejsze otwarcie [emoji110]

reklama
Widzisz, wszystko mamy podobne [emoji16] Mi jeszcze chodzą po głowie ciasteczka z kleiku ryżowego, ale najpierw muszę się pozbyć tych bananów [emoji16]
Brrr mi kleik ryżowy się tylko ze szpitalem kojarzy [emoji23] ja też uwielbiam gotować ale ostatnio totalnie brak czasu.. Nawet w weekend Grzesiek mi ugotował zupę pomidorowa bo ja się nie nadaje do niczego. Ale bardzo bardzo chętnie bym zjadła stek z antrykotu taki mocno krwisty haha

Do góry