reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

W ogóle to witam się w ten piękny i chłodny poniedziałek :) mąż mnie zostawił sama na sklepie i pojechał ogarniać Międzyrzecz, w końcu nam prąd podlaczyli więc jutro otwarcie ;) coś mi głos zabiera dzisiaj, chyba jakiś wirus się przyplatał:/
Trzymam kciuki kochana żeby to poszło jak najlepiej, zawsze podziwiam ludzi pracujących u siebie bo mi brakuje odwagi na ten moment.

reklama
Wróciłam z rozpoczęcia roku. Od 7.50 do 12.30 maja lekcje. Bardziej to przeżywam niż Oli.
Zapisałam go na religię i etykę. Na etyce bardziej skupiają się na emocjach więc im się to przyda. Zament się zrobił bo rodzicom nie podoba się skład klasy i poprzepisywali dzieci. Teraz u Olisia jest 25 w klasie a w tej drugiej 22.

Zezarlam snikersa i popilam żywcem gazowanym.

Moje pranie też czeka od tygodnia.

Wróciłam z rozpoczęcia roku. Od 7.50 do 12.30 maja lekcje. Bardziej to przeżywam niż Oli.
Zapisałam go na religię i etykę. Na etyce bardziej skupiają się na emocjach więc im się to przyda. Zament się zrobił bo rodzicom nie podoba się skład klasy i poprzepisywali dzieci. Teraz u Olisia jest 25 w klasie a w tej drugiej 22.

Bardzo mnie to zawsze denerwowało "bo rodzicom się nie podoba" to chyba dzieci powinny się dogadywać a nie rodzice, nawet nie dali im szansy a już klasyfikują dzieci pod względem lepsze/ gorsze..

Bardzo mnie to zawsze denerwowało "bo rodzicom się nie podoba" to chyba dzieci powinny się dogadywać a nie rodzice, nawet nie dali im szansy a już klasyfikują dzieci pod względem lepsze/ gorsze..
Z jedną mam jak rozmawiałam to mówiła że dzoecko chciało się przenieść do Olisia klasy bo chodzili razem do zerówki a w tamtej nikogo nie zna i płakała. Druga mama też z tego względu. A dwie pozostałe to nie wiem.

Brrr mi kleik ryżowy się tylko ze szpitalem kojarzy [emoji23] ja też uwielbiam gotować ale ostatnio totalnie brak czasu.. Nawet w weekend Grzesiek mi ugotował zupę pomidorowa bo ja się nie nadaje do niczego. Ale bardzo bardzo chętnie bym zjadła stek z antrykotu taki mocno krwisty haha
Ale to nie taki gotowany [emoji16] te ciasteczka sa meeega pyszne, wręcz najlepsze [emoji16]
Teraz mi nadrobiłaś smaka na pomidorowkę [emoji7][emoji16]

Ooo no to super godziny, nie będzie za długo siedział w szkole [emoji4]
Szkoda tylko, że tak liczna klasa, niby tylko 3 osoby, ale to zupełnie inaczej 25, a 22 [emoji848]

Ale to nie taki gotowany [emoji16] te ciasteczka sa meeega pyszne, wręcz najlepsze [emoji16]
Teraz mi nadrobiłaś smaka na pomidorowkę [emoji7][emoji16]Ooo no to super godziny, nie będzie za długo siedział w szkole [emoji4]
Szkoda tylko, że tak liczna klasa, niby tylko 3 osoby, ale to zupełnie inaczej 25, a 22 [emoji848]
Dużo fakt ale wychowawca ma nauczyciela wspomagającego. Czyli są we dwie.

reklama
Do góry