nikolka1203
Fanka BB :)
5+6 wg USG 6+3 wg Oma teraz w ktorym tygodniu mialas zarodek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5+6 wg USG 6+3 wg Oma teraz w ktorym tygodniu mialas zarodek?
Ale super [emoji7] z doświadczenia znajomej wiem, że warto [emoji16] w większości szykowałyśmy się na te większe, nawet 56 nie miała za dużo, więcej 62, 52 miała kilka sztuk, a maleństwo urodziło się tak maleńkie, że te 52 to też niektóre za duże [emoji16]Patrzcie dziewczyny co mam [emoji7]
Nie wierzę w ciążowe zabobony więc pozwoliłam sobie kupić te urocze bodziaki.. Wtedy nic nie kupowałam i było źle więc jak ma być dobrze to będzie [emoji4]
Te które już mają dzieci powiedzcie mi czy jest sens kupować ubrania w rozmiarze 52? Czy odrazu kilka 56 i większość 62?
Bo już sama nie wiem a nie chce kupować bez sensu chociaż i tak czuję że nie będę zbyt oszczędna [emoji23]
Zobacz załącznik 1018506
Kupiłam dziś identycznePatrzcie dziewczyny co mam [emoji7]
Nie wierzę w ciążowe zabobony więc pozwoliłam sobie kupić te urocze bodziaki.. Wtedy nic nie kupowałam i było źle więc jak ma być dobrze to będzie [emoji4]
Te które już mają dzieci powiedzcie mi czy jest sens kupować ubrania w rozmiarze 52? Czy odrazu kilka 56 i większość 62?
Bo już sama nie wiem a nie chce kupować bez sensu chociaż i tak czuję że nie będę zbyt oszczędna [emoji23]
Zobacz załącznik 1018506
Ja z synem i teraz mam od 62. Dlatego że syn urodził się miał. 60cm. Nie wiem jak będzie teraz ale będę podwijac rękawki najwyżej.Patrzcie dziewczyny co mam [emoji7]
Zobacz załącznik 1018506
Body cudnePatrzcie dziewczyny co mam [emoji7]
Zobacz załącznik 1018506
I kiedy masz się stawić następny raz u lekarza?Pęcherzyk ma 18. Także jutro powinien test owu byc mocny
U mnie było po drugiej stronie i jest chłopak [emoji16]To ja chyba wrzucę na kwietniowki też [emoji23] bo myślałam że jak po drugiej stronie to chłopak haha, mi też nie zależy ale warto pozgadywac haha
Ma płeć od samego początku, tylko jej nie widać na początku i dopiero potem się ujawnia. Ale płeć jest zaprogramowana już w momencie zapłodnienia [emoji6]Raczej wróżenie z fusów, bo do któregoś tygodnia płód nie ma płci![]()
Co tam u Was ? [emoji3059]Ma płeć od samego początku, tylko jej nie widać na początku i dopiero potem się ujawnia. Ale płeć jest zaprogramowana już w momencie zapłodnienia [emoji6]