reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Cześć dziewczyny. Ja 3 dzień urlopu. Szybko to mija. Mam dużo załatwiania przed urlopem dlatego mało się odzywam. @ sie skończyła więc za niedługo będziemy działać.
Cześć dziewczyny , pogoda typowo jesienna ale cóż. Doszłam do wniosku ze pora zacząć dietę która kupiłam już ponad 2 mc temu [emoji23] mam nadzieje ze się uda wytrwać
Powodzenia ! Ja już miałam milion diet i miliony monet na nie wydałam A efektów brak... w ogóle nie umiem wytrwać.
Nie pomogę niestety. Ja od dni płodnych aż do @ zazwyczaj mam sporo śluzu :/ ale skoro u Ciebie coś nowego, to myślę, że jest szansa, że tam może się coś dziać :D w końcu jest jakiś powód, że Cię zalało :) trzymam kciuki, żeby to jednak nie był śluz przed @!
Ja mam dokładnie to samo. Do samej @ mam sporo śluzu także dla mnie to żadna nowość. Ale podobno każdy odskok od "normalności" może coś oznaczać [emoji274]

@Aneczka85_01 a co to za dieta? Życzę wytrwałości [emoji16] mi diety nie wychodzą hihi

@RoseGold oj Ty bidulko i Ty to taki żeński Forest Gump zawsze masz przeboje [emoji16] ja to bym się chyba zlala [emoji1787] a z papierem faktycznie dziwnie ost miałam kupić synkowi bloki techniczne kolorowy i biały i pow wam że kolorowy ok a biały niby techniczny a kartki takie miękkie że szok, za moich czasów to była wyraźną różnica między zwykłym a technicznym

Wykupiłam od Sylwi Pawlak już w czerwcu . Fajna dieta bez liczenia kalori . Wiadomo wszystko z umiarem , pierwszy dzień za mną hurrraaaa

Dobry wieczór dziewczyny :) my dopiero zajechalismy do domu, cały dzień w trasie. @RoseGold doskonale Cię rozumiem, dzisiaj w drodze do Wolina mijalismy te korki, natomiast w drodze powrotnej pojechaliśmy przez Stepnica i tylko 20 min ciagnelismy się na ostatnim zwerzeniu przed Szczecinem. Mama zadowolona z prezentu, aż się rozplakala. :) zachaczyliśmy jeszcze Gorzów po dokumenty ze sklepu koniec wojaży na ten weekend. Mój ma.jakis rozstroj żołądka:/ ja wskoczylam w mój Ferdkowaty zielony dres i siedzę z herbatą.:)

Dobry wieczór dziewczyny :) my dopiero zajechalismy do domu, cały dzień w trasie. @RoseGold doskonale Cię rozumiem, dzisiaj w drodze do Wolina mijalismy te korki, natomiast w drodze powrotnej pojechaliśmy przez Stepnica i tylko 20 min ciagnelismy się na ostatnim zwerzeniu przed Szczecinem. Mama zadowolona z prezentu, aż się rozplakala. :) zachaczyliśmy jeszcze Gorzów po dokumenty ze sklepu koniec wojaży na ten weekend. Mój ma.jakis rozstroj żołądka:/ ja wskoczylam w mój Ferdkowaty zielony dres i siedzę z herbatą.:)
W wakacje zdarzało mi się jeździć ze Szczecina przez Dąbie, Pucice, Kliniska i wyjeżdżałam w Goleniowie, ale nigdy nie przypuszczałam, że w druga stronę tez będzie mnie czekać taka trasa :/ przeraza mnie to jak będę jeździć na uczelnie od października, chyba znów pociągiem, bo rano robić takie wycieczki krajoznawcze to nie dla mnie.
P. S. My w 2013 roku sprzedaliśmy dom w Stepnicy, część domu w sumie. Mąż do tej pory mnie za to nienawidzi, ale ja bardzo nie chciałam tam mieszkać[emoji85]

Cześć dziewczyny. Ja 3 dzień urlopu. Szybko to mija. Mam dużo załatwiania przed urlopem dlatego mało się odzywam. @ sie skończyła więc za niedługo będziemy działać.Powodzenia ! Ja już miałam milion diet i miliony monet na nie wydałam A efektów brak... w ogóle nie umiem wytrwać.Ja mam dokładnie to samo. Do samej @ mam sporo śluzu także dla mnie to żadna nowość. Ale podobno każdy odskok od "normalności" może coś oznaczać [emoji274]
Ciesz się urlopem kochana i wracaj z dobrymi wiadomościami :)

reklama
A u mnie typowe objawy jak przed @ (chociaż jeszcze trochę wcześnie, bo @ powinna być 14-18). Ból piersi, jakiś pryszcz na brodzie. To znowu nie ten cykl[emoji17]

Do góry