reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak właśnie miałam się odezwać, jesteśmy po usg wszystko jest dobrze dzidzia rośnie jak na drożdżach i wg USG jest starsza o 5 dni! Prawdopodobnie będzie dziewczynka tak jak czułam od początku [emoji4] w piątek mam się jeszcze zgłosic do szpitala na dodatkowe usg na którym doktor pomiędzy wszystko zeby mieć pewność ze wszystko okej a następna wizytę mam w poniedziałek na NFZ [emoji23] cóż będziemy ją oglądać więcej haha, mam tylko takie zdjęcie bo za bardzo Wariowala
IMG_20191014_180717.jpeg

reklama
Tak właśnie miałam się odezwać, jesteśmy po usg wszystko jest dobrze dzidzia rośnie jak na drożdżach i wg USG jest starsza o 5 dni! Prawdopodobnie będzie dziewczynka tak jak czułam od początku [emoji4] w piątek mam się jeszcze zgłosic do szpitala na dodatkowe usg na którym doktor pomiędzy wszystko zeby mieć pewność ze wszystko okej a następna wizytę mam w poniedziałek na NFZ [emoji23] cóż będziemy ją oglądać więcej haha, mam tylko takie zdjęcie bo za bardzo Wariowala Zobacz załącznik 1033857
Ale super [emoji3590] wiedziałam, że wszystko będzie dobrze [emoji4] no i zazdroszczę dziewczynki max [emoji7]

Tak właśnie miałam się odezwać, jesteśmy po usg wszystko jest dobrze dzidzia rośnie jak na drożdżach i wg USG jest starsza o 5 dni! Prawdopodobnie będzie dziewczynka tak jak czułam od początku [emoji4] w piątek mam się jeszcze zgłosic do szpitala na dodatkowe usg na którym doktor pomiędzy wszystko zeby mieć pewność ze wszystko okej a następna wizytę mam w poniedziałek na NFZ [emoji23] cóż będziemy ją oglądać więcej haha, mam tylko takie zdjęcie bo za bardzo Wariowala Zobacz załącznik 1033857

Gratuluje córeczki [emoji5] super, że wszystko w porządku! Teraz chyba już możesz odetchnąć [emoji8]

Mam wpisane ze beta 16.10..ale ja jestem zawsze mądrzejsza . On mówił ze mam nie robić testów ani bety wcześniej . Ale skoro inseminacje miałam 2.10 i jeśli następnego dnia doszło do zapłodnienia to już raczej powinno być zagnieżdżenie .
A ja spokojnie bym poczekała do 16.10. Właśnie również tak jak @RoseGold widziałam jakiś czas temu, że zagniezdzenie może być do 12dpo +/- 3dni aż! [emoji173] A od zagniezdzenia beta zaczyna być wykrywalna po 48h. Także no, uszy do góry kochana ! [emoji173]
Super [emoji173] aż się serducho raduje [emoji178]

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z naszym stadem [emoji16] Dzisiaj koło 18 przez minutę albo dwie, miałam takie uczucie wbijajacych się kilku igieł w brzuchu. Mejbi coś się tam dzieje. [emoji847]
Screenshot_20191014-193136_Gallery.jpeg

Cuuuuudownie, gratulacje!!!! Moj tata przy pierwszej i drugiej ciąży, jak przychodziłam z usg z informacją, że dziewczynka, mówil, że cieszy się, że to dziewczynki, bo dziewczynki są fajniejsze i ładniejsze hahaha. Nie wiedział, że jedna jego wnuczka urodzi się z ADHD i pobije zachowaniem wszystkich chłopaków hahah

A ja spokojnie bym poczekała do 16.10. Właśnie również tak jak @RoseGold widziałam jakiś czas temu, że zagniezdzenie może być do 12dpo +/- 3dni aż! [emoji173] A od zagniezdzenia beta zaczyna być wykrywalna po 48h. Także no, uszy do góry kochana ! [emoji173]Super [emoji173] aż się serducho raduje [emoji178]

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z naszym stadem [emoji16] Dzisiaj koło 18 przez minutę albo dwie, miałam takie uczucie wbijajacych się kilku igieł w brzuchu. Mejbi coś się tam dzieje. [emoji847]Zobacz załącznik 1033874
Stadko cudne!

Dziękuję dziewczyny bardzo [emoji3590] za wszystko.
U nas w rodzinie same dziewczynki także kolejna nikogo aż tak nie dziwi a ja się cieszę niezależnie od płci chociaż od początku tak czuję i tak też się do niej zwracam.

Obysmy wszystkie tak ladnie rosły do końca i dziewczyny które czekają zebuscie w końcu się doczekały bo ja sama wiem dokładnie co czujecie. [emoji177]

Jeszcze jutro jest Dzień Dziecka Utraconego :( takiego dola załapałam dziewczyny . Uspokoić się nie mogę . Tyle badań i za każdym razem wszytko ok . Nie możemy znalezdz przyczyny . Gdybym miała pcos albo mąż miał problem z nasieniem to inna walka jest . Szlak mnie zaraz trafi . Zamilkne na jakich czas bo jednak przerosła mnie ta beta . Trzymam za was kciuki kochane

Byłam w aptece heviran 200 jest tylko na receptę i dała mi hascovir control. 25 tabletek 25zl [emoji35] niby to to samo. Ginekolog mówi ze te też mogę.
Super gratulacje.
Wynik negatywny [emoji17]
Wydaje mi się ze za szybko. Skoro gin kazał teraz nie robić to pewnie miał powód. Czasami do zapłodnienia dochodzi później. .

Jeszcze jutro jest Dzień Dziecka Utraconego :( takiego dola załapałam dziewczyny . Uspokoić się nie mogę . Tyle badań i za każdym razem wszytko ok . Nie możemy znalezdz przyczyny . Gdybym miała pcos albo mąż miał problem z nasieniem to inna walka jest . Szlak mnie zaraz trafi . Zamilkne na jakich czas bo jednak przerosła mnie ta beta . Trzymam za was kciuki kochane

Tak, jadę jutro ma cmentarz zapalić znicz za mojego Aniołka :(

reklama
Do góry