reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozpakowane marcóweczki

To niewiele lżejszy
Ooo super. Nasz brzdąc 10.03 roczek waży chudzinka 7.6kg ciuszki 80. 4 ząbki ktorymi nas gryzie i chodzi jak mu sie podoba. Bez problemu przejdzie kilka metrów kopnie piłkę ale na ogół woli na czworaka. Za nic w świecie nie chce powoedziec mama i calymi dniami slysze tata baba dzidzi daj to idź nie lala😂😂😂 czekamy na siostrzyczkę termin 14.04
To niewiele lżejszy od mojego. Na ostatniej wizycie jakieś dwa tygodnie temu ważył 8,3 kg. Ząbki też miał 4, ale w tym tygodniu wyszły górne dwójki. Mój z kolei nie chce powiedzieć tata. Ciągle tylko mama mama, nie albo nie wiem. My też czekamy na rodzeństwo, ale dopiero pod koniec października 😉
Mój jak widzi, że gdzieś jest daleko to na czworaka ucieka, ale tak to ciągle na dwóch biega ☺️

reklama
Ooo super. Nasz brzdąc 10.03 roczek waży chudzinka 7.6kg ciuszki 80. 4 ząbki ktorymi nas gryzie i chodzi jak mu sie podoba. Bez problemu przejdzie kilka metrów kopnie piłkę ale na ogół woli na czworaka. Za nic w świecie nie chce powoedziec mama i calymi dniami slysze tata baba dzidzi daj to idź nie lala😂😂😂 czekamy na siostrzyczkę termin 14.04
To gratulacje🥰 moja dla.odmiany tata nie powie😁 a jaki wózek masz dla dwójki? Bo ja jeszcze żadnego i myślę co kupić, najlepiej używkę i tanią 😅, bo na dwa wózki nie pojadę 🤔

To gratulacje🥰 moja dla.odmiany tata nie powie😁 a jaki wózek masz dla dwójki? Bo ja jeszcze żadnego i myślę co kupić, najlepiej używkę i tanią 😅, bo na dwa wózki nie po

To gratulacje🥰 moja dla.odmiany tata nie powie😁 a jaki wózek masz dla dwójki? Bo ja jeszcze żadnego i myślę co kupić, najlepiej używkę i tanią 😅, bo na dwa wózki nie pojadę 🤔
Ja mam britax b-dual. Na razie ttlko mlody jezdzi i jest ok.

reklama
Piękny synek!😍 Mnie dopadł straszny stan przez tą sytuacje i brak możliwości wyjscia do sklepu czy spotkania z ludźmi, bo leżałam w ciąży kilka miesięcy, kontakt z ludźmi tylko przez tel raczej i teraz to miał być czas normalności w końcu, wiec psychicznie siadłam, bo kolejne tygodnie? Miesiące w Domu mnie dobiją…
Och mam to samo :(

Do góry