DarkAsterR
Fanka BB :)
Ktoś chce popcorn?
Mam tez mentosy i Doritosy…
Mam tez mentosy i Doritosy…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To taki pijacki bełkot.Musisz zacząć poprawnie pisać bo za każdym razem muszę rozszyfrowywać co chcesz tu przekazać.
Nic nie rozumiem z tego bełkotu.
Ciekawe kto będzie zarabiał na twoje dofinansowania na starość xdNie podpowiadaj jeji tak już pracuję 3miesiace w roku za darmo jako niewolnik, żeby zarobić na te wszystkie socjale.
Właśnie przez takie gbury jak ty większość kobiet rezygnuje z bycia matka i oddaje dziecimyślisz ze chce pobierać zasiłki i się mnożyć ?jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj w ten sposób bo kiedyś karma do ciebie wróci i ktoś powie o tobie co zupełnie nie zgadza się z twoim życiem .
Odpowiesz na zadane przeze mnie pytanie...?Właśnie przez takie gbury jak ty większość kobiet rezygnuje z bycia matka i oddaje dziecimyślisz ze chce pobierać zasiłki i się mnożyć ?jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj w ten sposób bo kiedyś karma do ciebie wróci i ktoś powie o tobie co zupełnie nie zgadza się z twoim życiem .
Wole byc gburem niz pasożytem.Właśnie przez takie gbury jak ty większość kobiet rezygnuje z bycia matka i oddaje dziecimyślisz ze chce pobierać zasiłki i się mnożyć ?jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj w ten sposób bo kiedyś karma do ciebie wróci i ktoś powie o tobie co zupełnie nie zgadza się z twoim życiem .
Ciekawe kto będzie zarabiał na twoje dofinansowania na starość xd
Nie martw się, zaczęłam już odkładać. Poza tym dzieci wychowane w patologii też niestety przejmują wzorce od rodziców i powielają większość schematów. Żaden pożytek jak się rozmnażacieCiekawe kto będzie zarabiał na twoje dofinansowania na starość xd
Ja mam pyszne lody! Podziele sie...Ktoś chce popcorn?
Mam tez mentosy i Doritosy…![]()
Ja mam pyszne lody! Podziele sie...![]()