DarkAsterR
Fanka BB :)
Ktoś chce popcorn?
Mam tez mentosy i Doritosy…
Mam tez mentosy i Doritosy…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To taki pijacki bełkot.Musisz zacząć poprawnie pisać bo za każdym razem muszę rozszyfrowywać co chcesz tu przekazać.
Nic nie rozumiem z tego bełkotu.
Ciekawe kto będzie zarabiał na twoje dofinansowania na starość xdNie podpowiadaj jeji tak już pracuję 3miesiace w roku za darmo jako niewolnik, żeby zarobić na te wszystkie socjale.
Właśnie przez takie gbury jak ty większość kobiet rezygnuje z bycia matka i oddaje dziecimyślisz ze chce pobierać zasiłki i się mnożyć ?jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj w ten sposób bo kiedyś karma do ciebie wróci i ktoś powie o tobie co zupełnie nie zgadza się z twoim życiem .
Odpowiesz na zadane przeze mnie pytanie...?Właśnie przez takie gbury jak ty większość kobiet rezygnuje z bycia matka i oddaje dziecimyślisz ze chce pobierać zasiłki i się mnożyć ?jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj w ten sposób bo kiedyś karma do ciebie wróci i ktoś powie o tobie co zupełnie nie zgadza się z twoim życiem .
Wole byc gburem niz pasożytem.Właśnie przez takie gbury jak ty większość kobiet rezygnuje z bycia matka i oddaje dziecimyślisz ze chce pobierać zasiłki i się mnożyć ?jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj w ten sposób bo kiedyś karma do ciebie wróci i ktoś powie o tobie co zupełnie nie zgadza się z twoim życiem .
Ciekawe kto będzie zarabiał na twoje dofinansowania na starość xd
Nie martw się, zaczęłam już odkładać. Poza tym dzieci wychowane w patologii też niestety przejmują wzorce od rodziców i powielają większość schematów. Żaden pożytek jak się rozmnażacieCiekawe kto będzie zarabiał na twoje dofinansowania na starość xd
Ja mam pyszne lody! Podziele sie...Ktoś chce popcorn?
Mam tez mentosy i Doritosy…![]()
Ja mam pyszne lody! Podziele sie...![]()