Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mnie neistey mimo stosowanie w poprzedniej ciąży kremów, balsamow i olejków wyszły okrepne rozstępy na brzuszku, dobrze że wszystkie są poniżej lini pępka, w razie czego nie widać ich ze spodni. Zobaczymy jak będzie teraz
Ja mam troszkę rozstępów tyko na udach ale mało widoczne.Całe szczęście , żę nie mam rozstępów na brzchu ani na piersiach.Nie smaruję się niczym .Wpierwszej ciąży smarowałam dię oliwką i miałam potem uczulenie
Ja uzywam kremu i oliwki firmy Avent dla przyszłych mam, mam je z Anglii ale myśle ze i u nas mozna je dostać. Bardzo dobrze sie wchłaniaja i maja miły zapach.
Z nudow i w momencie wyczekiwania na zuzel wynalazlam jakis stary temat i chcialam tylko sie do niego dopisac. Ja na rozstepy,a raczej ich brak uzywam najzwyklejszej oliwki Bambino. Niestety z udami nic nie zdazylam zrobic,gdyz w LO szybko schudlam i przez to sztrasznie popekalam. I dupka jasiu,ale nie jest tragicznie.
Ja na swędzenie brzuszka zwykłą oliwkę Bambino polecam - ok.6 zł za małą butelkę.U mnie sprawdza się w 100%. A co do rozstępów,to niestety i u mnie się pojawiłyAle mężuś podobno ich nie zauważa
jak na razie stosuję codziennie oliwkę dla dzieci i nie widzę nowych rozstępów, moze wystarczą te które pozostały mi po poprzedniej ciąży. Codziennie wiczorkiem ja wcieram. Choć wtedy też do 34 tyg było wszystko w porządku i popękąłam doslownie w ciągu 5 dni - tragednia była