Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się smaruję narazie balsamem i zamierzam też oliwką tak jak w pierwszej ciąży. Także masujmy się i wcierajmy nie uszczuplając portfela 

Ja też wiem, że to sprawa genów itd...
Super! Rozumiem, że po 1 ciąży nie masz rozstępów. Ja właściwie na początku smarowałam się kosmetykiem naturalnym - oliwką właśnie. Ale jak to na początku ciąży bywa zapach mnie zemdlił i się zniechęciłam. Może jednak wrócę?Olcia najlepiej smarować się oliwką dla dzieci. To słowa pani ginekolog z jakiegoś mądrego programu. Mówiła że oczywiście są różne preparaty ale nie warto na nie wydawać majątku. Rzeczywiście że podobno niektóre kobiety mają skołonności a inne nie. Jednak oliwką zawsze przyjemnie się pomasowaćJa się smaruję narazie balsamem i zamierzam też oliwką tak jak w pierwszej ciąży. Także masujmy się i wcierajmy nie uszczuplając portfela
![]()
ale myśle ze nawiekszy procent tego zalezy od tego jak bardzo przytyjesz i jak duzy masz brzuch bo naciaga ci sie skora i pęka......a jak masz niewielki to mysle ze krem w jakims mniejszym czy wiekszym stopniu pomaga....a geny..to jest takie u mnie 50/50.....bardziej wierze w to ze duzo moge przytyc i skora nie wytrzyma poprostu....
Powiem jeszcze ze obydwie przed ciaza mialy podobna wage.
Będzie fifty-fifty