reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozstępy...

Musze sie pożalić:-:)-:)-:)-( nakładałam tony fissanu, masowałam pod prysznicem a tu co? patrze a ja mam cały tyłek w rozstępach :szok::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh a tak sie starałam :-(

reklama
hehe na posladkach to mi sie tez rozstepy zrobily. i to w sumie pierwsze to tam byly.do tej pory na brzuszku nie mialam zadnych a tu pare dni temu moj zauwazyl ze w okolicy pepka mnie dopadly:zawstydzona/y: hehe na szczescie jeszcze nie sa duze ale i mnie to szczescie rozstepowe nie ominelo:tak::-(

Niestety czy smarujemy cały czas czy tylko czasami jak mają być to i tak będą...
Ja smarowałam od 1 mc i mi się zrobił :( jestem ciekawa co będzie po porodzie, bo wtedy podobno dopiero wychodzą :((((

Ja też smaruje, masuje się odkąd wiem o ciąży (tj od 5 tc.) i roztępy wychodzą, ale pocieszam się, że mogłoby byś dużo gorzej gdybym się wogóle nie smarowała...

Kurcze to Wam współczuje dziewczyny ja po pierwszej ciazy mam rozstepy na biuście i cały czas to jest mój konik ja wiem ,że one tam są i koniec.Przy tej na razie mi się nie zrobiły ,ale kto wie od pewego czasu czuję jakbym od pasa w dół miała wszystko ponapinane do kresu wytrzymałości:wściekła/y:.A jak zjem obiad to brzuch jakby zaraz pęknąć mi miał a gdzie peknąc to eksplozja się szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
P.S.Będą jaja jak mi na łydkach wyjdą rozstępu czy wokół kostek

Kurcze to Wam współczuje dziewczyny ja po pierwszej ciazy mam rozstepy na biuście i cały czas to jest mój konik ja wiem ,że one tam są i koniec.Przy tej na razie mi się nie zrobiły ,ale kto wie od pewego czasu czuję jakbym od pasa w dół miała wszystko ponapinane do kresu wytrzymałości:wściekła/y:.A jak zjem obiad to brzuch jakby zaraz pęknąć mi miał a gdzie peknąc to eksplozja się szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
P.S.Będą jaja jak mi na łydkach wyjdą rozstępu czy wokół kostek
Ja mam na lydkach i to sporo:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry