Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

). A po Jaśku nic nowego mi nie wyszło (bo niby gdzie, na nosie??) i teraz te stare rozstępy są już blade i jakoś przez te lata się do nich przyzwyczaiłam
brzuch zawsze miałam taką piłeczkę więc mi to nie przeszkadza ale kolczyka do pępka z powrotem już na pewno nie włożę
Zalamala sie dziewczyna...ale silna z niej babka,wiec sie pogodzila ze swoim wygladem...jak pokazala mi swoj brzuch to...moj w porownaniu z jej-cud,miod i orzeszki.a ćwiczysz może czy tylko mniej jesz? ;-):-)ze mną coraz lepiej. Kilogramów ciążowych juz sie pozbyłam, teraz gubie nadbagaż sprzed ciąży (mam diete pt. malo żrę). Brzuch juz sie wstapil, jeszcze troszke i bedzie jak dawniej, tylko dupsko jeszcze spore ale nad tym musze popracowac![]()
Wiesz mi nie chodzi tutaj o nadwage bo tego nie mam ale ROZTEPY!!! Sa wszedzieOlenka Ty chyba przesadzasz;-) na zdjeciach jestes fajna ,szczupla,mloda;-) laska...co maja powiedziec te,ktorym 20 kg. po ciazy zostalo?
.
A do tego zwisajacy fald skory na brzuchu i celulitis
...ale co tam,najwazniejsze zeby dzieciaki zdrowe,a jak pisala ktoras,kolczyka do pepka nie zaloze ...no bo i przepukline pepkowa mam jeszcze na dokladke
Wiesz mi nie chodzi tutaj o nadwage bo tego nie mam ale ROZTEPY!!! Sa wszedzieA do tego zwisajacy fald skory na brzuchu i celulitis
![]()
A no tak...to watek ''rozstepy'' a nie ''waga sprzed i po ciazy'' ;-)
Olenka co by Ci poradzic...zajdz szybko w druga ciaze,to nie bedzie faldu wiszacej skory;-)