reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozstępy...

a ja polecam Perfekt Mama!!!!!!!!
stosuje kremy z tej firmy i jestem zadowolona,bo mam skłonnosci do rozstępów,jak kiedyś mocno przytyłam to mi się porobiły ale w ciązy całe szczęście smaruje się 2 razy dziennie i rozstępów brak:) nawt mój ginekolog powiedział mi że mam prześliczny brzuszek - taki gładzutki:)

reklama
Witajcie ja smaruje sie tylko oliwka bambino i tez na razie nie mam rozstepow
W pierwszej ciazy tez uzywalam tylko tej oliwki i nic mi nie wyszlo:-)

ja w poprzednich smarowąłam różnymi specyfikami,a i tak rozstępow sie dorobiłam wtedy,niektóre schodzą po porodzie a inne zostają

a ja tak chwalilam Mustelle... no i pomimo smarowania piersi od pierwszych dni ciazy prakycznie - wlasnie zauwazylam dwa malutkie na kazdej pierwi tuz przy sutkach i to od srodka! wiec glebokie dekolty... pa pa.... cholerka!

Ja się smaruje biothermem i puk puk odpukac narazie spokojnie - nawet musze powiedzieć, że spłyciły mi sie te na biuscie, które zostały mi po karmieniu Anielki

nigdy wcześniej nie miałam:((
ale w sumie takiego brzuszka też nie:((
ani oliwki, ani balsamy nic nie dały:((
Może jak są w dole brzucha to pi ciązy będą niewidoczne pod majtkami?
A do tego pewnie z czasem się spłycą i będą koloru skóry.Ja mam na piersiach ,ale po 9 latach tylko ja je dostrzegam mój M nie (pewnie głupka udaje):tak:

reklama
Do góry