Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. ja jej tą zupkę dopiero kilka razy podałam a dopiero dziś się przekonała i raczyła zjeść. Ona raczej bez entuzjazmu do tematu jedzenia podchodzi.
dałam mu coś, co wcześniej jadł bez problemu - warzywa z ryżem i indykiem z Babydream - no i wciągnął cały wielgachny słoik :-). Zostawiamy więc te kawałeczki w spokoju - widocznie to dla niego za wcześnie. Wracamy do jego ulubionych Babydreamów i zupki z BoboVity. Tylko że ja cały czas mam ciśnienie na to, że on powinien różne rzeczy jeść, a on taki uparciuch... Jutro spróbuję z tym buraczkiem. Zrobię mu na słodko, z jabłkiem, to może zje
.moja na 7 posiłków, ma 4 razy cycek, więc nie dopijam niczym dodatkowo, jak cycek nam się bardziej zredukuje, do 2 razy, to wtedy zacznę myśleć o wodach/herbatkach/soczkach![]()
czy do buraka dać masełko? bo do szpinaka to mi pasuje, ale do buraka?
ewa86 - do Częstochowy pójdę za Ciebie się pomodlić że ten Avent poleciłaś:-):-)
Planowałam zacząć od królika. Czyli tak samo jak ze wszystkim - ugotować i zmiksować? tak kobiety???
Ewa to tylko się cieszyć, że Drobina wszystko pochłania i tak jej smakujeNo i chyba niedługo będzie czas na zmianę pseudonimu?
![]()
ewa jak to zrobiłaś,że Aniela do snu nie potrzebowała Ciebie,cyca? :-) U nas taki scenariusz to marzenie![]()
Irisson, on sporo pije. Albo soczku albo herbatki. Chyba mu zacznę mieszać ten soczek pół na pół z wodą. Ale teraz przez te kilka dni przed jedzeniem specjalnie nie dawałam mu picia, a jeść nie chciał. Mimo, że od poprzedniego karmienia mijały ponad 4 godziny, a czasem nawet 5 (a normalnie co ok. 3-3,5 godziny jadł).
gorgusia, mój 8500, nikt nas nie przebijeale najlepsze jest to, że on nie wygląda na grubego. Pućki ma, ale wałeczków na ciałku nie ma
![]()