Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Melduję, że po 2 dniach truskawek nic mu nie jest może dlatego, że to ekologiczny słoiczek z niepryskanej hodowli a może dlatego, że w ciąży jadłam truskawki codziennie :-)
U nas też sukcesy. Olka oficjalnie je pokarmy stałe ;-) od 11 mleka nie piła. W południe obiadek w ilości wystarczającej na 3h a potem kaszka która ją trzyma aż do wieczornej butli (60ml + 1/3 słoiczka owoców) w nocy i rano butla zostaje ale dziecię się nie krzywi i otwiera paszczę)
Znalazłam też te kaszki inne niż holle bo mnie na holle nie stać. babydream robi jeszcze jaglane jak by kogo interesowało co by nie pchac non stop ryżu ;-)
W ramach ciekawostki bo właśnie doszperałam się w necie kto stoi za kaszkami i mlekiem babydream. produkuje je moja ulubiona humana ) to chyba będa nasze kaszki a może nawet mleko zmienię bo Olisko chyba wszystko przyjmje a połowę tańsza
łe Karolina rewelacyjna wiadomość babydream ma fajne kaszki biszkoptowe i takie właśnie biszkopty na przegryzkę, Laura uwielbiała, buu ja do rosmanna mam 20km