K8 ja pietruszkę dałam teraz od 2 dni, bo Karolina też daje, to zgapiłam
super Młoda przyjęła, a zupę możesz robić jaką chcesz, ważne że Fifiemu smakuje :-)
MieMie bo karmienie trochę takie jest, drogą prób i błędów, ja za dużo nie czytam,trochę schematów żywienia ewentualnie tu i dalej sama dostosowuję do mojego dziecka
super Młoda przyjęła, a zupę możesz robić jaką chcesz, ważne że Fifiemu smakuje :-)MieMie bo karmienie trochę takie jest, drogą prób i błędów, ja za dużo nie czytam,trochę schematów żywienia ewentualnie tu i dalej sama dostosowuję do mojego dziecka

ale Laura za ogórka z octu zrobi wszystko, tak jak za patisona czy paprykę, po roku jak gryzła porządnie dostawała w łapę ;-)
musisz sama znaleźć swoją drogę na karmienie, każde dziecko jest inne, karmienie jest inne, oczekiwania rodzica, ja np. nie chce szybko schodzić z cycka, bo i tak w ciąży nie mogę być przez tarczycę
więc wszytko powolutku. Nie chce dawać słoiczków, więc kupiłam Aventa, Ula nie może mm więc jedziemy od 3 dni na sinlacu, mam dużo pokarmu więc ściągam do kleiku itd, itd, no u każdego sytuacja jest inna.