reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

reklama
banana do rączki średnio, ale ugniecionego widelcem zjadła :-D co mnie cieszy, bo to pierwszy owoc co zjadła bez pawia :-) może z jabłuszkiem spróbuję jej jutro zrobić :tak:

Irris a probowalas pieczone jablko? Moja nie lubila jablka tartego to zrobilam pieczone z ociupina cynamonu i dalam jej jeszcze cieple. Wsciekla sie jak skonczylo:)

U nas od paru dni ziemniak z marchewa, malutka ladnie wyglada wiec jutro brokol. Wogole uspokoilo sie wszystko wiec bede co 2 dni cos nowego dawac.

Powiedzcie mi czy hippową kaszkę na dobranoc z biszkoptami- glutenową, mogę dać na kolacje? Całą porcję normalnie? Tak w ramach ekspozycji?
U na zupy wymiatają- zjada na raz słoik 200ml gęstej zupki :tak: zrobiłam teraz dynia, ziemniak, kalafior i królik i Mały ją uwielbia. W ogóle on uwielbia wszystko co nie jest czystym mlekiem.
W nocy chyba nie potrzebuje już jeść i budzi się z przyzwyczajenia, bo wypija 40-50ml i śpi dalej... Rano dopiero porcje kaszy na mleku wciąga, koło południa porcja zupy, koło 15 deser, koło 17-18 na śpiocha mleko jak się uda ( a jak się nie uda to mogę dać drugi raz kaszkę? ) i koło 20.30 180ml mleka.

LeRemi super pomysł, tylko jak je upiec, kto podpowie? :-p

Gorgusia a ile czasu już robisz ekspozycję, niby po 2 miesiącach można dać już całą porcję, ktoś pisał, że po miesiącu normalnie daje chyba Lewek

reklama
Gorgusia bo sobie producent tak wymyślił :-p no to masz 1,5miesiąca ekspozycji, jak mu nic nie jest, to bym dała normalnie porcję, ale do niczego nie namawiam, może ktoś ma doświadczenie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry