Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i już po tych radach widzę, jak inne są wszystkie dzieci. U nas w całości ugotowany kalafior czy brokuł nie przejdzie. A zmiksowane w obaidku owszem. Bana super, ale nie da rady zjeść go sam, ręką. Nie potrafi go chwycićLeRemi pisze:Gotowanego klafiora, brokula, marchewke cala, ziemniaka z owocow najlepszy banan no ale jabluszko tez czy gruszke cale albo w duzych kawalkach. Wiadomo, ze na poczatku wiecej wyladuje na podlodze, ale do buziaka tez cos trafi.
Jakieś to mało odżywcze mi się wydaje :/. Ja wiem, że u Was są duże problemy z uczuleniem, nietolerancją białka, ale kurcze... Samo mleko ryżowe non stop? Ja wiem, nie znam się na tej "Waszej" diecie, ale wszędzie gdzie czytałam o mleku ryżowym było wspominane o tym, że nie powinno być alternatywą dla mleka matki lub modyfikowanego. Toż to chyba zero wapnia? Czy takie kupne mleka ryżowe są czymś wzbogacane (witaminy itp.)?k8libby pisze:Jakotako chrupki mu wchodzą i mleko ryżowe