reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

o rany, prawie 10 kg, dzieci jak zaczynają chodzić to galancie zrzucają, będzie miał z czego, hihi

od buraka nie ma zatwardzenia? bo ja zawsze mam, no i w słoiczkach szukałam i nie widziałam dla 5 miesięcznych

reklama
Melduję, że po 2 dniach truskawek nic mu nie jest :) może dlatego, że to ekologiczny słoiczek z niepryskanej hodowli ;) a może dlatego, że w ciąży jadłam truskawki codziennie :-)

Cornelka twój prawie miesiąc starszy, więc może lepiej podejdzie :tak:

u nas wciągnięte 125g marchewki i dyni, z płaską łyżeczką kleiku, bo mi strasznie rzadkie wyszło :tak:

U nas też sukcesy. Olka oficjalnie je pokarmy stałe ;-) od 11 mleka nie piła. W południe obiadek w ilości wystarczającej na 3h a potem kaszka która ją trzyma aż do wieczornej butli (60ml + 1/3 słoiczka owoców) w nocy i rano butla zostaje ale dziecię się nie krzywi i otwiera paszczę:))
Znalazłam też te kaszki inne niż holle bo mnie na holle nie stać. babydream robi jeszcze jaglane jak by kogo interesowało co by nie pchac non stop ryżu ;-)

U nas buraczek przyjęty bez szału, wręcz bez smaku :baffled: Zjadł ale niewiele. Jeszcze jutro spróbuję mu dać razem z ziemniaczkami, może lepiej pójdzie.

W ramach ciekawostki bo właśnie doszperałam się w necie kto stoi za kaszkami i mlekiem babydream. produkuje je moja ulubiona humana :)) to chyba będa nasze kaszki a może nawet mleko zmienię bo Olisko chyba wszystko przyjmje a połowę tańsza

reklama
łe Karolina rewelacyjna wiadomość :tak: babydream ma fajne kaszki biszkoptowe i takie właśnie biszkopty na przegryzkę, Laura uwielbiała, buu ja do rosmanna mam 20km :no:

Do góry