tsarina
MamaPower!
Jolu w takim razie widze ze u Was troche inaczej jest z wprowadzaniem produktow, u Nas poprostu mowia ze nie wolno podac pieczarek czy grzybkow takim malym dziecia takze dlatego zadalam to pytanie, nie mialam pojecia ze w UK sa tak szybko podawane dzieciaczka:-) U nas grzybkow nie powinno sie podac do 7 roku zycia, pieczarki podaje sie troszke szybciej. A masz moze w formie elektronicznej tabele ktora stosuje sie w UK??? Jestem bardzo ciekawa jak ona sie rozni od naszych tabel ???
jola mnie ubiegła z odpowiedzią...
[URL]http://www.bobovita.com.pl/zob...NT&m1=2&m2=20&m3=203&group=OBIADEK&sys_id=294[/url]
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
a co do cytrusów:
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
wiem że ty co dziennie próbujesz podawać grudki.. i jak Ci idzie, widzisz jakieś postępy? bo do łapki też dajesz owocki, warzywka, prawda? mam nadzieję że dziewczyny szybko nauczą się jeść większe kawałki...zbliża się lato, więcej będziemy na spacerkach, więc automatycznie dzieci będą dostawać więcej przekąsek na dworze (jak warzywa, owoce, jakieś chrupaczki), może to je zmobilizuje do jedzenia dużych grudek...
te pozostałe odpadają bo mają w sobie składniki które są alergenami dla Marcela :-( ale tamten na pewno spróbuję 
a w jaki sposób podałaś jagody - sam owoc, czy w deserku? 

ale pewności nie mam, sprawdzić nie mogę bo jak na złość ostatnio mi się skończyły i już ich nie kupowałam bo kupiłam wafelki ryżowe...
sprawdź przy najbliższych zakupach