wiolas
mama Amelki
Ja juz dawałam tą kaszke manne ze słoiczków i było ok. dawałam tez słoiczki Owoce i Zboża a dokładnie Truskawki i jabłka z płatkami zbóż i to też zawiera gluten i tez było ok.
ja też już od dawna daję i nic się nie dzieje :-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja juz dawałam tą kaszke manne ze słoiczków i było ok. dawałam tez słoiczki Owoce i Zboża a dokładnie Truskawki i jabłka z płatkami zbóż i to też zawiera gluten i tez było ok.
Moja przed chwilą wsunęła :-) jadła aż jej się rączki trzęsłyJa się zastanawiałam nad taką kaszką z czekoladą - ale powstrzymałam się.
.

teraz cycuszek i spać 

Moja Amelka dostała dzisiaj Przysmak na dobranoc-HIPPa kaszkę mannę z mlekiem i czekoladąkurcze myślałam że rączki nie przestaną jej się trząść ze szczęścia :-)
![]()
Małą tatuś kąpie pierwszy raz bo do tej tylko patrzył jak ja to robie bo się bał
Zaraz cyc i Lulu:-)
U nas kąpiel to zadanie tatusia,Ja kąpię tylko w wyjątkowych sytuacjach;-)A my dopiero ze spacerku wrócilsmyMałą tatuś kąpie pierwszy raz bo do tej tylko patrzył jak ja to robie bo się bał
Zaraz cyc i Lulu:-)

U nas też dziś poszła kaszka z czekoladą, nic się narazie nie dzieje. Ale smakowało aż Brtek rzucał się na łyżeczkę, a na koniec płakał bo się skończyłoMoja przed chwilą wsunęła :-) jadła aż jej się rączki trzęsłyteraz cycuszek i spać
![]()

[/QUOTE]

a ona jak na złość wszystko wyjada!!!;-)Ja lubię kaszki owocowe i jak Batrek zostawia to ja dojadamnie dziwie się że płakał :-) ja chyba niedługo będę jadła razem z Melusią taki słoiczek :-) zawsze patrzę żeby mi choć troszkę zostawiła bo mam chętkęa ona jak na złość wszystko wyjada!!!;-)

a póżniej jak zobaczyła kanapke to tak sie trzęsła do niej i tylko dziubek otwierała żeby jej dać