• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja się zastanawiałam nad taką kaszką z czekoladą - ale powstrzymałam się.

Dziś teściowa ugotowała dla maluszka kaszkę mannę i dodała do mleczka - zjadł całe 120ml i chciał jeszcze.
Dała herbatki koperkowej i usnął.

Moja Amelka dostała dzisiaj Przysmak na dobranoc-HIPPa kaszkę mannę z mlekiem i czekoladą :-D kurcze myślałam że rączki nie przestaną jej się trząść ze szczęścia :-):happy:

Nie widziałam...moze spróbuje.
A mama dzis dawała Hani obiadek mojej produkcji i nim pluła...chyba nie smakowało ehhh a co do kaszki mannej to chyba faktycznie wygodniej kupowac gotowe;-) chyba ze ktos sam lubi ;-)

A my dopiero ze spacerku wrócilsmy:tak:Małą tatuś kąpie pierwszy raz bo do tej tylko patrzył jak ja to robie bo się bał:-DZaraz cyc i Lulu:-)

Wiolas super - mniam, mniam sama wsunęłabym taką kaszkę :-p
Seba śpi ale ja jakieś 30 minutek też będę go wybudzać i kąpać.
Później kaszka z mleczkiem i cycuś.

A my dopiero ze spacerku wrócilsmy:tak:Małą tatuś kąpie pierwszy raz bo do tej tylko patrzył jak ja to robie bo się bał:-DZaraz cyc i Lulu:-)
U nas kąpiel to zadanie tatusia,Ja kąpię tylko w wyjątkowych sytuacjach;-):-D
Moja przed chwilą wsunęła :-) jadła aż jej się rączki trzęsły :-D:-D:-D:-D teraz cycuszek i spać :tak::rofl2:
U nas też dziś poszła kaszka z czekoladą, nic się narazie nie dzieje. Ale smakowało aż Brtek rzucał się na łyżeczkę, a na koniec płakał bo się skończyło:sorry::-D:-D:-D

U nas też dziś poszła kaszka z czekoladą, nic się narazie nie dzieje. Ale smakowało aż Brtek rzucał się na łyżeczkę, a na koniec płakał bo się skończyło:sorry::-D:-D:-D[/QUOTE]
nie dziwie się że płakał :-) ja chyba niedługo będę jadła razem z Melusią taki słoiczek :-) zawsze patrzę żeby mi choć troszkę zostawiła bo mam chętkę :happy::happy::happy::happy::happy: a ona jak na złość wszystko wyjada!!!;-)

nie dziwie się że płakał :-) ja chyba niedługo będę jadła razem z Melusią taki słoiczek :-) zawsze patrzę żeby mi choć troszkę zostawiła bo mam chętkę :happy::happy::happy::happy::happy: a ona jak na złość wszystko wyjada!!!;-)
Ja lubię kaszki owocowe i jak Batrek zostawia to ja dojadam:-D
A deserek pierwsza klasa, pycha.

No i dziś jeszcze Bartuś zjadł jabłuszko takie normalne tarte przeze mnie. Zjadł pół ale krzywił się przy tym chociaż buzię otwierał. Bo on nie chciał jeść owoców normalnych tylko takie ze słoiczków a teraz odzwyczajam go od owoców słoiczkowych:tak:

reklama
A ja dziś małej dałam troszke chlebusia, takie malutkie kawałeczki i jadła jak nic:tak: a póżniej jak zobaczyła kanapke to tak sie trzęsła do niej i tylko dziubek otwierała żeby jej dać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry