• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

z ryb nie wolno pangi i maslanej, to najgorsze gatunki i niepolecam nawet doroslym
A ja lubie PANGE:-p
My na spacer zabieramy mnustwo rzeczy bo nigdy nie wiadomo co moze sie zdarzyc i gdzie dotrzemy hehe : deserek , butelka z herbatka , chusteczki nawilżane, pieluchy, kocyk , chrupki, zabawki no i cos cieplejszego do ubrana np kurteczke. Tato mowi że my to zawsze jak slone sie ciagnemy bo tego tak duzo. On jak idzie to tylko jakas zabawka i butelka hehe
U nas jest to samo

Jesli chodzi o Ryby to my jeszcze nie jedlismy ale Wczoraj udalo mi sie kupic sloiczek z GERBERA JARZYNKI Z RYBKA PO GRECKU PO 6 MIESIACU
Moze ktoras juz miala? :tak:

Kupilam wczoraj te NESTLE SINLAC i pytanie do Kate
Robisz Marice tak jak pisze na opakowaniu Czy inaczej ? I o ktorej jej dajesz to ? i czy codziennie ?

Kupilam rowniez ciasteczka z Hippa po 7 miesiacu i smakuja niuni A jaka brudna po nich :tak:

Lubi tez buleczke lub chlebek podziamdziac I marhceweczke do raczki :tak:

reklama
Z rybek to ja też lubię pangę jest tania.
Ale proces jej przetwarzania bardzo wyjaławia ją z kwasów omega 3.

Co do dań dla dzieci z rybkami, to jeszcze nie dawałam małemu bo nie mogłam w sklepie dostać takich a szkoda.

Dorotko dajesz małej już ciasteczka z Hippa - ja też kupiłam Sebciowi i powiem tak jak zabrał się do niego to zaraz ugryzł połowę no i musiałam wyciągać paluchem z buzi :baffled:

MADZIU wlasnie ja tez pierweszy raz spotkalam z rybka sloiczek po 6 miesiacu i kupilam az 2 :-) I pierwszy raz niuni tak obiadek smakowal Zjadla pierwszy raz caly sloiczek i w sekunde poszlo A buzie otwierala jak nigdy i nie byla taka brudna jak zawsze :-)

Ciasteczka zjadla 3 narazie :-)
Raz ugryzla taki duzy kawalek to tez jej wyciaglam z buzi a tak to tez jej sie kawalki ulamuja w buzi i to takie dosc spore ale one miekna chyba w buzi szybko bo Oliwka nie ma problemow z polknieciem :-)
Sprobuj daj Sebciowi jeszcze raz :-)

Z rybek to ja też lubię pangę jest tania.
Ale proces jej przetwarzania bardzo wyjaławia ją z kwasów omega 3.

Co do dań dla dzieci z rybkami, to jeszcze nie dawałam małemu bo nie mogłam w sklepie dostać takich a szkoda.

Dorotko dajesz małej już ciasteczka z Hippa - ja też kupiłam Sebciowi i powiem tak jak zabrał się do niego to zaraz ugryzł połowę no i musiałam wyciągać paluchem z buzi :baffled:

Madziu też miałam juz dwa podejścia z tymi ciasteczkami i podobnie skończyło się na strachu mamy i wyciąganiu wielkich kawałków z buzi

Ciasteczka zjadla 3 narazie :-)
Raz ugryzla taki duzy kawalek to tez jej wyciaglam z buzi a tak to tez jej sie kawalki ulamuja w buzi i to takie dosc spore ale one miekna chyba w buzi szybko bo Oliwka nie ma problemow z polknieciem :-)
Sprobuj daj Sebciowi jeszcze raz :-)
Amelka też je bardzo lubi :-) szkoda tylko że po jej wygłupach z "hipciem"trzeba cały wózek szorować:-):-D dzisiaj mało co sie nie udławiła!!! nie wiem jak to zrobiła ale.... "odgryzła" sobie połowę i chciała połknąć :szok:

Ja małemu dawałam te wafelki ryżowe Hippa po 7 miesiacu, ale on jakies takie twardawe i ciezko sie rozpuszczaja, wiec musze uwazac. A oprocz tego wcinał tez juz chrupki kukurydziane i takie małe maślane bułeczki (pakowane takie). Ostatnio na sniadanko jadł taka na mleku (modyfikowanym), a wczoraj i dzisiaj juz na sucho jako przekaske, he he :-) A takie buły mozna dawac, bo to na pszennej mące, a nie zytniej jak chleb czy zwykłe bułki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry