• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
A ja mam problem Alicja niechce innego mleka niż moje. Próbowałam bebiko i nan i było to samo- płacz i rzut niekapkiem. Troszkę mi już pieniążków szkoda no i nie wiem co zrobić bo po woli dojrzewam do myśli o końcu karmienia
Spróbuj pół na pół...a potem coraz mniej maminego mleka a wiecej Bebiko. Powinno zadziałac.:tak:

A my wróciliśmy do Bebiko. Hanka budziła sie w nocy tylko nie wiem czy przez nowe mleko czy przez zęby. I znowu noce zaczeła przesypiać wiec sama juz nie wiem:confused:

Oliwka kosztuje od nas juz praktycznie wszystkiego :-)
Najbardziej smakuja jej serki Tzn teraz mamy mini bakusie dla dzieci :-)
I uwielbia FLIPSY CZEKOLADOWE :-)

Obiadki zaczela jesc ale sloiczkowe No nic zaniedlugo zas bede probowala z wlasnymi obiadkami Mam nadzieje ze z biegiem czasu im bedzie starsza to polubi juz mamusiowe obiadki a nie sloiczkowe :-)

U mnie mały gryzie ładnie jak mu włoże do buźki kawałek mieska, owocka czy czegos ręką, jak chce dac na lyzeczce to od razu łyka i się krztusi... he he. Musze go nauczyc ze w zupce z łyzeczki tez moga byc kawałki... ehhh

A dzisiaj na deserek zjadł serek Bakusia, a wczesniej ciasteczko Lubisia (juz ktorys raz) i smakowało :-) A te petitki lubisie uwialbia :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry