Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jakos za ACTIMELKAMI nie jestemHeja!!
A co myślicie a Actimelach??? Ja statnio dałam Szymkowi i baaaaardzo mu smakowało, ale w sumie jakoś nie słyszałam nigdzie, zeby ktoś takiemu dzieciakowi dawał, więc nie bardzo wiem czy wolno... wiecie może?? Jogurty praktycznie wszystkie zjada ....
Dokladnie uwazam ze jak dziecku nic nie ma to mozna podawac wczesniejJa actimela nie daje, bo sama nie pije,ale mysle ze jak od czasu do czasu sie napije to nic zlego sie nie staniepoza tym daje sie probiotyki np. dicoflor, ktory mozna podawac nie tylko w czaie antybioterapi, a one tez maja jakies tam bakterie.
Gosiu dzieci wielu rzeczy jesc, czy pic nie powinny do ktoregos tam wieku wiedlug dietetykow, gdybysmy sie tylko tego trzymaly to wiesz...
Moj maly juz jakis czas pije "krowie" mleko, nic mu sie zlego nie dzieje;-)
To samo ze smazonym, gdyby go cos bolalo, mial jakas wysypke to bym sie wstrzymala ale skoro nic to nie widze przeszkod![]()
A jakie kaszki podajesz Izie ze drogie?Próbowałam mleko z miodkiem, mleko waniliowe, płatki z mlekiem modyfikowanym, miodowe płatki z mlekiem modyfikowanym i w końcu teraz zwykłe mlekoz płatkami i bez.
No trudno, obejdzie się bez.
Tylko te kaszki takie drogie...
Jeszcze muszę spróbować mannę na zwykłym, bo na modyfikowanym nie chce.
A te gotowe to wcina wszystkie, a one przecież też z modyfikowanym.
i bądź tu mądry!

Brzoskwinie z syropu go ostatnio interesowały, ale nie tak bardzo jak banany. A może truskawki? Mój uwielbia zmiksowane z cukrem