reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
A my dziś próbowaliśmy gerberka marchewka z ryżem i nawet nieźle weszło .... co do herbatek to Patryk żadnej nie pije ... chyba mu nie smakują ... albo chodzi o smoka :-(

mój niunio dzis zjadł troszke gerbera jagódki z jabłuszkiem ale wypluwał chyba mu nie smakuje:-( woli samo jabłuszko:-)
Obraz017.jpg

Jakby się chciał oświadczać mojej Izuni to ja nie protestuję!!!

Witam po weekendzie.Jeszcze tylko 1 egzamin i można pisać magisterkę :tak:
Czytam od końca, więc zanim nadrobię to już wszystko będzie nieaktualne ;-)

Coś ostatnio Adaś zaczął marudzić przy słoiczkach- zje jak mu dam, ale wierci się przeokrutnie, robi mostki itd. Więc zrobiłam narazie krótka przerwę w słoiczkowaniu...
Tak sobie myślę, że może ja go karmię jak jest juz zmęczony i to może dlatego. Zazwyczaj dostawał tak ok. 1,5 h po butli, na 1h przed spaniem- kiedy znów jest głodny, a kiedy nie chce mu dać mleka, bo jak tylko je zje o tej porze to zaraz zaczyna przysypiać i wtedy nici ze spania po kąpieli... A jak wy dajecie swoim maluchom? Na którym etapie dnia, że się tak wyrażę? :-p

reklama
hihi widze ze juz sie tu pary tworza :-)
KAKA i co jak herbatka nowa smakuje Hani ?Ja oliwi jakis czas temu kupilam ta herbatke i jak pila bebiko to tez nie bardzi jej ona podchodzila ale odkad pije nutramigen to kazda herbatka jej wchodzi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry