Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmm może ciutke dla zmiany smaku nie zaszkodzi. Nawet jesli wsypiesz np 1 miarkę kachy smakowej do 120ml mleka to i tak za dużo słodkiego nie bedzie czuć...Tak mi sie wydaje.

ja mialam taka nawet bez smaku tylko w domu mam duzy zapas tych owocowych:/ale moze bede ta bez smaku dawac do mleka a taka owocowa na deserek...tylko chodzi mi o to zeby ten smak wstretny zmienic bo on coraz mniej tego pije.teraz tylko 60 ml samego mleka!!a dalej ryk taki ze sie go uspokoic nie da
Blond a jak po tym nowym mleczku wogóle?Biedny ten Rafałek.
Jak to mleko smakuje, że aż takie wstrętne? Dlaczego?
Z tą kaszką to może i myśl, byle nie za słodkie wyszło!
A ja dzisiaj wcinałam jogurcik, a mała się tak patrzyła i patrzyłam i jej kropelkę na usteczka dałam. Myślałam, że wyjdzie z siebie.
Oj nie wiem czy wytrzymamy jeszcze miesiąc na mleczku, bo się podejrzanie interesuje, jak ja coś jem!

Jak dalej tak będzie to szoruję na spacer do lasu
Misia brzusio bolał wczoraj tylko raz na szczęście przespał się i przeszło
A kaszka w kąt
Moja mama wcinała wczoraj brzoskwinie w syropie...mały tak się na nią przygladał...przybliżyłam go do mamy a ta skierowała łyżeczkę ku jego buzi,a on otworzył
A nie chciał jeść mleka...więc otworzyłam nową zupkę marchew z ryże-zaczął wsuwać aż miło było patrzeć. Pewnie zjadł by całą zawartość słoiczka,ale bałam mu się tyle dawać jak na pierwszy raz (wcześniej krecił noskiem na te zupki ze słoiczka) Więc zjadł pół. Brzuszek go nie bolał-wysypki - nie widać. Kupka pięknie zrobiona!
Więc jadę po zupkę