• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

A ja juz nie wytrzymalam dzis i jestesmy po deserku jabluszko z marchewka:tak:
a jakie miny robila:-D:-D ale troche zjadla :tak:

Malutka wyglada na ZADOWOLONA :-)
Fajnie :-)

KASIA09 my tez sie karmimy w nocy I w nocy raz wypije nawet 170 ml co w dzien sie nie zdarza :-p

My dzis mialysmy dynie w sloiczku Juz ja jadla I smakuje Zjadla caly sloiczek i popila 60 ml mlekiem ;-)

reklama
Najfajniejsze są te pierwsze łużki nowego smaku:-D U nas jest przy tym wielkie wykrzywianie buzi na wszystkie strony i wyplówanie a za chwilę jak się już przekona rzuca się na lyżeczkę:-D:-D

Dziewczyny wy wszystkie dajecie słoiki?Bo ja mieszam daje raz słoik raz gotuje i musze przyznać że ugotowana własna zupa zupełnie innaczej smakuje pachnie jest pychotka i Jagnie ile ugotuje tyle zje:)A te ze słoika są takie wodniste.

Dziewczyny moja Jagna niedługo 6 miech i zastanawiam sie o co dalej sie rozszerza?
Ktoś czytałam daje biszkopty ale jak tak do ręki takie twarde?No nie wiem.A kiedy można chrupki kukurydziane?Choć Jagna jeszcze kleiku kukurydzianego nie jadła tylko ryżowy ale zupke z kukurydzą wcina.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry