reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

A ja juz nie wytrzymalam dzis i jestesmy po deserku jabluszko z marchewka:tak:
a jakie miny robila:-D:-D ale troche zjadla :tak:

Malutka wyglada na ZADOWOLONA :-)
Fajnie :-)

KASIA09 my tez sie karmimy w nocy I w nocy raz wypije nawet 170 ml co w dzien sie nie zdarza :-p

My dzis mialysmy dynie w sloiczku Juz ja jadla I smakuje Zjadla caly sloiczek i popila 60 ml mlekiem ;-)

reklama
Najfajniejsze są te pierwsze łużki nowego smaku:-D U nas jest przy tym wielkie wykrzywianie buzi na wszystkie strony i wyplówanie a za chwilę jak się już przekona rzuca się na lyżeczkę:-D:-D

Dziewczyny wy wszystkie dajecie słoiki?Bo ja mieszam daje raz słoik raz gotuje i musze przyznać że ugotowana własna zupa zupełnie innaczej smakuje pachnie jest pychotka i Jagnie ile ugotuje tyle zje:)A te ze słoika są takie wodniste.

Dziewczyny moja Jagna niedługo 6 miech i zastanawiam sie o co dalej sie rozszerza?
Ktoś czytałam daje biszkopty ale jak tak do ręki takie twarde?No nie wiem.A kiedy można chrupki kukurydziane?Choć Jagna jeszcze kleiku kukurydzianego nie jadła tylko ryżowy ale zupke z kukurydzą wcina.

U nas dzisiaj słoiczek Hippa, jabłka z bananami. Troche to nie ładnie wyglada, ale jest smaczne,niuniowi tez smakowało:-)

reklama
Do góry