Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale apetyt maja Twoje dziewczynki, pozazdroscic ! a Ty musisz byc super kucharka skoro pichcisz im takie smaczne obiadki, przekaski, deserkiZrobiłam krupnikBardzo córeczkom zasmakował, zjadły porcję przeznaczoną na dwa dni.
a jak dokladnie robilas to danie ze szpinakiem ? dzisiaj pierwszy raz zmierzymy sie z soczewica. ja osobiscie uwielbiam, zobaczymy jak Bartek zareaguje na te nowosc..ale apetyt maja Twoje dziewczynki, pozazdroscic ! a Ty musisz byc super kucharka skoro pichcisz im takie smaczne obiadki, przekaski, deserkia jak dokladnie robilas to danie ze szpinakiem ? dzisiaj pierwszy raz zmierzymy sie z soczewica. ja osobiscie uwielbiam, zobaczymy jak Bartek zareaguje na te nowosc..
oj, cos malemu ewidentie nie podeszlo w dzisiejszym obiadku. juz podczas jedzenia pojawilo sie zaczerwienienie wokol ust, a jak potarl brudna raczka oko - rowniez sie zaczerwienilo..