Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miała skończone już 2 latka i piła mleczko z kubeczka z ustnikiem, aż tu nagle któregoś dnia daję jej na wieczór kubek do ręki a ona go wzięła i nie pije, ale kubka też nie chciała oddać. Ale po ok. 40 minutach gadania przekonywania itp. zabierałam kubek nieruszony. Tak mi zrobiła kilka dni z rzędu i wtedy przeszliśmy na zwykłe mleko krowie, w postaci kakao - to jej spasowało
spring ja tak miałam z Haniąmiała skończone już 2 latka i piła mleczko z kubeczka z ustnikiem, aż tu nagle któregoś dnia daję jej na wieczór kubek do ręki a ona go wzięła i nie pije, ale kubka też nie chciała oddać. Ale po ok. 40 minutach gadania przekonywania itp. zabierałam kubek nieruszony. Tak mi zrobiła kilka dni z rzędu i wtedy przeszliśmy na zwykłe mleko krowie, w postaci kakao - to jej spasowało
![]()
Witam,
dziewczyny a jak podajecie kakao?takie rozpuszczalne czy zwykłe?bo też chciałabym Hani podać ale nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać. A tak w ogóle to u nas ostatnio hitem jest owsianka-gotowana przez mamusie![]()

patik80 pewnie że jest tuczące bo te rozpuszczalne mają sporo cukru ale moja Hania jest tak chuda że jakby przytyła to by jej to nie zaszkodziłoKOniecznie muszę kupić kakao i sprawdzić czy będzie jej smakowało. A jakieś konkretne polecasz?