Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale szpinaku raz tez zjadła cały słoiczek a najwieksza radosc była przy dyni z ziemniakiem.Smieszne jest ze jak tylko sadzam ja w lezaczku i zakładam sliniak to tak pedałuje nogami z radosci ze prawie wyskakuje z lezaczka
Niestety mimo obiadkow i kleikow i tak mamy dwie nocne pobudki:-(Witam!
Strasznie długo mnie nie było widzę że tutaj dzieciaczki coraz to nowsze smaki probują . Ja właśnie z takim pytaniem bo każdy mi mówi co innego i chciałabym poznac wasze zdanie. Mój synek ma 3 miesiace i 8 dni jest karmiony tylko piersią. Ostatnio zauważyłam ze je prawie co godzine a w nocy co dwie. Jestem pewna ze jest poprostu głodny. A moje mleko jest chyba za rzadkie bo ma przeźroczysty kolor prawie. Lekarka powiedziała że mozemy już soczki jabłuszko i marchew. Ja mu zaczełam dawać jeszcze słoiczki o tych smakach ale to minimalnie kilka razy na łyzeczkę. Co mogę mu podać żeby się zaspokoił. Czy mogę mu dodać troszeczke kaszki do mojego mleka?? Poradzcie mi cosz góry dziekuję
![]()

tak tylko z tego co widzę twój maluszek jest starszy i wlasnie o to mi chodzi czy moge podac 3 miesiecznemu dziecku kleik. a mozna go zrobic tak zeby jadł go z butli??Mój mały też zaczął częściej jeść, więc ja postanowiłam podać mu kleik ryżowy, dodaję go do mojego mleka i podaję łyżeczką, a za parę dni planuję zacząć podawać marchewkę i ziemniaczka![]()
tak tylko z tego co widzę twój maluszek jest starszy i wlasnie o to mi chodzi czy moge podac 3 miesiecznemu dziecku kleik. a mozna go zrobic tak zeby jadł go z butli??
Ja dodaję kleik do mojego odciągniętego mleczka i podaję synkowi przed snem z butli