Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Harsh widziałam te ''ssaki'' kiedys i kurcze jakies takie niehigieniczne mi sie to wydaje i tak fee miec materiał w buziwracajac do tematu -a moze ugotowane jabłuszko albo marchewke w całym kawałku mozna tam wsadzic?
Pinka ale większość dzici, które jedzą już wiele nowych pokarmów jest butelkowych a nie cycowych, a wiadomo, że u cycusiowych pokarmy stałe wprowadza się później. Ale Nadia mimo, że butelkowa tez raczej powoli poznaje nowe smaki z racji na skazę białkową.Papcia- no moze i je ze smakiem ale to taki jeszcze młody żołądeczek żę potem możę byc za bardzo obciążony ,no ale robisz jak uważasz wiadomo....
wogóle jak was tak czytam to jestem w mega szoku bo mój starszy od niektórych owaszych dzieciaczków a jeszcze połowy nie jadłtego co wasze
![]()
Widać było,że bolał ją brzuszek i że była przepełniona. Nie wiem ,czy to była wina zupki czy tego,że jeszcze" dobiłam" ją mlekiem. Dałam jej pół słoiczka zupki i do tego 90 ml mleka. Jak myślicie: czy to było za dużo? Nadmienię,że standardowo dostaje 120 ml mleka.