pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suzi zdawaj relacje i pisz co dajesz jak mozesz;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Moj robil najpierw 8 dziennie, potem 4, teraz jestesmy na etapie 1 na 2 dni. Nabialu sobie nie zaluj, jest niezbedny. Mnie wolno to szaleje z 0,5l mleka dziennie
A siatki centylowe to sobie mozna wsadzic
Nasza cywilizacja za bardzo sie przywiazuje do liczb i maszyn ;-)Przypomina mi sie Dekalog Kieslowskiego 

:-)
Ja bym najpierw wazyla co tydzien w okresie, powiedzmy, przynajmniej 2 tygodni, zeby sie upewnic, jaki ten przyrost wagi faktycznie jest a potem kombinowala. Moze to Ty (o ile wogole) powinnas jesc wiecej zelaza (watrobka, czerwone buraki albo wrecz i jakis preparat z zelazem) a moim zdaniem raczej wapnia i tluszczu. Jakby nie kombinowac jakas dziwna mi sie wydaje ta diagnoza/hipoteza Twojej pediatry, za szybko podjeta a jeszcze dziwniejsze metody "leczenia." Ale to tak na moj wyksztalcony choc niemedycznie rozumek ;-)
na wątróbkę mnie nikt nie namówi choćby nie wiem co się działo- nie ma szans. Dietę zaczęłam rozszerzać od jabłka bo nie podam od razu szpinaku :-) A co do metody- ja problemu nie widzę- mogę dietę rozszerzyć bo nie ma to związku z zaprzestaniem karmienia cycem.